Földünk egyik legbecsesebb kincse az édesvíz. Frissítő hatással van ránk a nyári napokban, akár fürdésre használjuk, akár üdítőként fogyasztjuk. Aki túrázott már a hegyekben, és rátalált egy tiszta vizű forrásra, az tudja, hogy milyen hangja van a csobogó víznek. .

Aki túrázott már a hegyekben, és rátalált egy tiszta vizű forrásra, az tudja, hogy milyen hangja van a csobogó víznek. Ezt a hatást szerette volna a Hansa csaptelepgyártó cég legújabb modelljével elérni, mely merőben különbözik az eddig megszokott csaptelepektől.

Hansa Latrava csaptelep

Ez a modern megjelenésű design csaptelep minden érzékszervet lenyűgöz. Elegáns és egyszerű külsejével szinte észrevétlen marad. A figyelmet akkor hívja magára, amikor a víz egy gombnyomásra elindul. A természetes forrásra emlékeztető vízsugár egy csobogó patak hangulatát hozza otthonunkba. A három dizájn-díjjal kitüntetett csaptelephez a hasonlóan elegáns tervezésű mosdóasztal illik a legjobban.

Nem kis befektetésre vállalkozik az, aki ezt a kombinációt szeretné otthonába varázsolni. A csaptelep ára 1000 euró körül mozog, az ásványi alapanyagokból készült asztal pedig 1230 euró. Ám sose feledjük el, hogy míg nekünk elég csak a konyhába vagy a fürdőszobába kifáradnunk egy pohár friss vízért, addig Földünk egyes kontinensein néhány literért kilométereket gyalogolnak nap mint nap.

Hansa Latrava design csaptelep

Hansa Latrava design díjas csap

Hansa Latrava csaptelep mosdópulton

Szöveg: Szoboszlai Réka