"Ha időm engedi, havi rendszerességgel bejárok: akciós termékeket, vagy csak újdonságokat nézegetni” - egy törzsvásárlónk beszámolója következik. Ha autóval érkezem, a Basa utcáról már messziről szembeötlik a hatalmas Erős felirattal ellátott kocka, ami az áruház cégére. Nagy parkoló várja a vásárlókat, mindig találok parkolási lehetőséget és az árukiadást sem zavarom, bármekkora is a sürgés-forgás.

Belépve az áruházba az ismerős arcok már mosolyognak. A kedves barna lány és a fiatal srác mindig udvariasan köszön. Nem csak bájosak, hanem valóban nagyon figyelmesek, mert látják rajtam, hogy ma csak gyönyörködni szeretnék egy kicsit így nem zaklatnak fölösleges kérdésekkel.

Erős Kft. Bemutatóterem Száva utca Budapest
Számtalan szoba- és fürdőszoba mindenfelé!  Vezető Olasz és Spanyol csempegyártó termékei gyártók szerint rendezve a legújabb trendek iránti fogékonyságot mutató vásárlók legnagyobb örömére: Flaviker, Keraben, Gardenia Orchidea, Versace és sok-sok más márka végtelen számú- és színű trendi burkolatait találhatjuk mindenfelé igényesen felburkolva.
Erős Kft. Burkolatok szaniterek
Persze ha már fürdőszoba, nem elég csak a burkolatokat bemutatni, helyet kaptak hát a szebbnél szebb szaniterek is: Laufen-, Villeroy and Boch-, Duravit-, Alföldi- és Roca wc-k, bidéket, kádakat és mosdókat csodálva gyönyörködhetünk a fehér ötven árnyalatú, változatos formáiban és gondolatban kissé elkalandozva habos kádfürdőkről ábrándozhatunk.
Erős Kft. Kádak, zuhanyzók, szaniterek
A kádak szépséges álló-, vagy fali kádtöltő csaptelepekkel vannak felszerelve, nézni is kellene otthonra valamit! Szerencsére az Erős Kft állandóan páratlan akciókkal kecsegtet, így ha valamelyik régi csapom felmondja a szolgálatot, biztosan innen fogok Grohe vagy Hansgrohe csaptelepet vadászni - győzködöm magam - ahogy meglátom a Kludi falat. 

Elképesztő formák, izgalmas modern vonalak, szinte már a 22. század. Itt minden végigsimítható, megtapintható és ha bármilyen szereléssel, kompatibilitással kapcsolatos kétely merül fel bennem: a „szerelvényen” minden kérdésre válasszal szolgálnak az itt dolgozó szakértő fiúk.
Erős Kft. Csaptelepek, zuhanyzók komplett fürdőszobák
Hosszú idő telik el, mire a Geberit nyomólapok elől elszabadulok, van még egy jó órám, felszaladok hát az emeletre, mert a 2500 m2 bemutató áruház egyik legszebb része – számomra - minden kétséget kizáróan a felső szint. Itt nincs nyüzsgés és a Dica konyhák között sétálva a kávégépből nyert frissen őrölt kávéból főzött kávém kortyolom és ötleteket merítek az idei évben esedékes felújítási otthoni munkákhoz.  A Hüppe zuhanykabinok, Laufen szaniterek és mosdókból áradó „magas minőség kedvező áron”- hangulat körbevesz, miközben utam tovább folytatom. Izgalmas beugrókban komplett fürdősarkok kerülnek szemünk elé, bájos lakásbelsők, fiatalság és elegancia semmi hivalkodás.

Erős Kft. évtizeted múlt prémium üzlettel is
Kicsit körbenézek még a felül is megbújó kalodákban nyugvó burkolatok között és lassan lesétálok. Kifelé menet kedvesen köszönnek az eladók, én beülök az autómba, s miközben felveszem a forgalom ritmusát, fejben már az újabb bemutatótermi látogatás időpontját tervezem, mert az Erős-nél Otthon lenni szeretek.
 

Erős logo

Weboldal: www.eros.hu

Száva utcai áruház
1107 Budapest, Száva utca 12.
36 1 260-4380

Bécsi úti áruház
1037 Budapest, Bécsi út 256.
36 1 439-4480