Összegyűjtöttük azokat a termék újdonságokat, melyek páratlan megjelenésükkel és műszaki újításaikkal mindenképpen figyelmet érdemelnek.

1. Igazi kuriózum az Arezzo Design öntött márvány térkádja, mely a szokásosnál hosszabb ideig tartja melegen a vizet és látványelemként is megállja a helyét. A Maryland kád anyaga természetes eredetű kőkompozit, a mindennapi használat után is megőrzi színét, felülete rendkívül sima, tapintása kellemes, meleg érzetű.

Öntött márvány térkád

2. A Bau-Styl FAP Ceramiche burkolatai között találjuk az eklektikus karakterű ROMA STONE falburkolatokat és porcelánköveket. A márvány-, kő- és kordenlapok, valamint a természet ihlette matt és fényes dekorációk négy különböző felülettel, de ugyanazzal a hatással rendelkeznek: energikus megjelenés, könnyű illesztés, gazdag színválaszték.

FAP Ceramiche burkolat

3. Egyre népszerűbbek a matt felületű szaniterek és fürdőszobai csaptelepek, design szifonok, zuhanylefolyók, illetve ezek tartozékai. A matt kivitelű kerámiák diszkrét és modern hatást keltenek, ráadásul tisztításuk ugyan olyan egyszerű, mint a fényes felületűeké.

Design szifonok, zuhanylefolyók

4. Aki a hagyományoktól elszakadva rendezné be fürdőszobáját, bátran alkalmazza a fekete zuhanyszetteket és kiegészítőket. Az esztétikailag jól megkomponált, stílusos fürdőszoba látványát kiemelik a kiváló minőségű, matt fekete porbevonatú elemek.

Fekete zuhanyszett

5. Akár kicsi, akár nagy, egyetlen modern fürdőszobából sem hiányozhatnak a megfelelő bútorok. A divatos színekben, gazdag méretválasztékban elérhető kollekciót strapabíró fedlappal és mosdómedencével, valamint rejtett bemart fogantyúkkal tervezték.

Strapabíró fürdőszobai bútor

6. Tartósság és időtállóság jellemzi a legmodernebb kádakat, wc-ket, mosdókat, melyek együtt minimál, külön-külön bármilyen stílusú környezetbe jól beilleszthetők. A stílusos design és a letisztult vonalvezetés exkluzív megjelenést kölcsönöz a kollekciónak, a magas minőség pedig minden részletben felfedezhető.

Modern design szaniterek

7. A szabadon álló kádakat manapság övező rajongás érthető, hiszen kényelmesek és látványossá, egyedi megjelenésűvé varázsolják a fürdőszobát. Az esztétikán túl, az M-Acrylnál fellelhető térkádak tartósak, prémium minőséget képviselnek és 15 év garancia jár melléjük.

M-Acrylnál fellelhető térkádak

8. A zuhanykabin egyszerre jelent kényelmet és praktikumot, sok esetben optimális helykihasználást a fürdőszobában. A letisztult vonalvezetésű Radaway Gold zuhanykabinok az arany tündöklésével ragyogják be a teret és a hivalkodásmentes eleganciát testesítik meg.

Radaway Gold zuhanykabin

9. Az igazán modern és látványos mosdók anyaga a jellegzetes megjelenést nyújtó inox. Ezek a mosdók vákuum kamrában párologtatással, vékony rétegben felvitt PVD felületkezelést kapnak, így ellenállnak a korróziónak, savaknak, kopásnak és magas hőmérsékletnek, szinte lehetetlen bennük kárt tenni.

Modern és látványos mosdó

10. Meglepődnénk, hogy mi minden adhat ihletet az alkotáshoz egy csaptelep család tervezőjének. A vasúti peronok szögletessége és a festett fekete szín találkozása – ezek látványa köszön vissza ebben az új, termosztátos zuhanyrendszert is tartalmazó kollekcióban.

Modern csaptelep család

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA
ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA 

11. Aki egyediségre vágyik, időzzön el a neves tervezők keze alól kikerülő burkolatok között, melyek kézzel tapintható közelségbe hozzák a luxus világát. Ezek mindegyike a legmagasabb minőséget és a stílusos megjelenést képviseli.

Dzsungel mintás burkolat pengefalon

12. A Villeroy & Boch innovációja, a TwistFlush WC öblítés egyszerre higiénikus és víztakarékos: az innovatív technológia az irányított vízörvény fizikai erején alapul, így erőteljes WC öblítést tesz lehetővé. Nem csak a rendkívüli tisztaságról gondoskodik, működése is energiatakarékos.

Villeroy & Boch a TwistFlush WC öblítés

13. A masszázsmedence használatakor manapság kulcskérdés az energiatakarékosság. A VitalSpa „4 évszak” hőszigetelő rendszere a zárt cellás BASF PU habszigetelésnek köszönhetően hatékonyan gátolja a víz hőmérsékletvesztését. Használaton kívül az UV-álló thermotető gátolja a víz felületének hőleadását.

VitalSpa 4 évszak hőszigetelő rendszere

14. A kényelmes jakuzzi használathoz nélkülözhetetlen tartozék a megfelelő lépcső. Kör alakú medencékhez érdemes közelebbről megismerkedni ezzel a játékos formájú polyrattan lépcsővel, mely teljesen körbeöleli a masszázsmedencét és akár komplex bútordarabként is szolgálhat.

Kényelmes jakuzzi

15. A legmodernebb fürdőszobai radiátorok nem csupán hatékonyak, látványosak is. Az edzett üvegből készült, exkluzív megjelenésű, egyedi kialakítású, Arezzo Design ONYX elektromos törölközőszárító jellegzetessége az ultravékony, mindössze 8 mm-es radiátor test.

Arezzo Design ONYX elektromos törölközőszárító

16. A BauStylnél találjuk a Duravit Zencha sorozatot, Sebastian Herkner alkotását. A tervezőt a hagyományos japán rituálék ihlették – az eredmény pedig ez a jól átgondolt fürdőszobai kollekció. A mosdó és a kád jellemzője a lekerekített forma, a bútoroknál a kiváló minőségű anyagok, tömörfa és a texturált üveg vonzzák a tekintetet.

BauStylnél találjuk a Duravit Zencha sorozatot

17. A modern gyártási technológiával készülő burkoló lapok nem követik, inkább meghatározzák a trendet, így lehetséges a különlegesen gazdag termékpaletta, melyről gyerekjáték kiválasztani a fürdőszobánkhoz legjobban illőt. A fa- és kőhatású burkolatok népszerűsége töretlen, úgy tűnik, hogy ez a stílus bevonul az örökzöldek közé.

Burkolat újdonságok

18. A modern, tágas és világos fürdőszobákban egyre gyakrabban látható üvegajtó. Most az üvegajtók fémszövettel laminált változatait is felfedezhetjük, melyek akár válaszfalként is használhatók a térben anélkül, hogy annak szellős, tágas megjelenéséből elvennének.

Úvegajtós fürdőszoba

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
2023. január 27-29.

Helyszín: BOK Csarnok

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA
ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA 

Lakberendezési tanácsadás a Homeinfo és a LOSZ közös standján.
A Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) lakberendezői minden felújítással, tervezéssel kapcsolatos kérdésedre választ adnak.

IDŐPONTFOGLALÁS LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁSRA 

Ingyenes hőszivattyú tanácsadás az Ariston standján
Az Ariston hőszivattyú specialistája tájékoztat a hőszivattyús fűtési rendszerekről, azok alkalmazhatóságáról, hogy az otthonodban milyen lehetőségek lehetnek egy ilyen megújuló energiával működő rendszer telepítésére. Ne maradj le a szabad időpontokról!

IDŐPONTFOGLALÁS HŐSZIVATTYÚ TANÁCSADÁSRA 

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás fő támogatói: Arezzo Design, Bau-Styl, Villeroy&Boch, Radaway, Wellis