Mit kínál a Mexen a magyar vásárlóknak?  

A Mexen egy fürdőszoba és konyhai berendezések gyártására specializálódott lengyel gyártó. A gyártás során Lengyelországban az eredeti formatervezésre és tartós termékeket felhasználó modern megoldásokra támaszkodnak. A termékek kiváló minőségét az elmúlt években elnyert díjak hosszú sora jelzi. Kínálatában zuhanykabinokat, zuhanytálcákat, mosdótálakat, mosdókeverőket, csaptelepeket, fürdőkádakat és más fürdőszobai berendezéseket találhatunk meg. Továbbá egyedi igényeket is kielégítenek, és megtervezik kívánságának megfelelően a fürdőszobai berendezését és szerelvényét.   

Maxen csaptelep és szaniter

Mexen fürdőszobai berendezések és csaptelepek  

A Mexen fürdőszoba csaptelep ajánlatában kád és zuhany csaptelepek, csaptelep kifolyók, csaptelep szettek és mosdó csaptelepek közül választhatunk. A Mexen kínálatában összesen 170 kád és zuhany csaptelep szerepel, amely között különböző színű Mexen Kai, Mexen Nox, Mexen Cube termosztatikus kádcsapok találhatók meg.

Termosztatikus csaptelepek

A termosztatikus kádcsapok egy termosztáttal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a víz hőmérsékletének beállítását fürdés közben. Ezzel a kényelmet szolgáló megoldással hatékonyan elkerülheti a gyors hőmérsékletváltozásokat, így az égési sérüléseket vagy a túl hideg víz által okozott kellemetlenségeket. Bizonyos modellek forróvíz zárral vannak ellátva, amelyek például 38 C-nál kikapcsolják a fűtést, amely különösen fontos kisgyermekek égési sérülésének elkerülése érdekében.

Csaptelepek anyaga és elrendezése a fürdőszobában

A csaptelepek a lejobb minőségű sárgarézből készült, amelynek számos kedvező tulajdonsága van. A sárgaréz ellenálló a korrózió és a nedvesség ellen és tartósan biztosítja a hosszú működőképességet. Hatékonyan tolerálja a magas hőmérséklet okozta károsodásokat és ellenáll a hőmérsékletváltozások által előidézett repedésnek. A modern fürdőszobaszerelvények felszerelésénél egyre inkább arra törekednek, hogy a szerelvényeket a falba elrejtve helyezzék el. Esztétikai szempontból a rögzítőelemek elrejtése mindenképpen előnyös és egy modern fürdőszobában, ahol számos szerelvény található, az így nyert szabad hely különösen hasznos.

Tisztíthatóság és funkcionális újítások

A fényes, sima fémes felület nemcsak nagyon esztétikus, hanem rendkívül könnyű tisztítani is. Megfelelő felülettisztító szerekkel gyorsan és tökéletesen lehet eltávolítani a zsíros és egyéb szennyeződéseket. A csaptelep tisztíthatósága mellett a csaptelepből kifolyó víz funkcionalitása is nagyon fontos. A levegőztető a csaptelepből kifolyó víz levegőztetésért felelős, amely jelentősen csökkentheti a felhasznált vízmennyiséget.