Magyar Lélek bérelhető Airbnb lakás

Ez az apartman nemcsak egy különleges, újonnan felújított, gyönyörű lakás Budapest központjában, hanem sokkal több annál. Ennek az otthonnak lelke van. Magyar lelke. Az Airbnb-n vagy az ismertebb szálláskereső oldalakon Hungarian Soul néven találhatod meg. A lakás egy csendes, 120 éves épületben található, amelyben az egyik leghumorosabb magyar író, Rejtő Jenő élt. A hely tökéletes, percek alatt minden főbb turisztikai látványossághoz eljuthat, de ha a környéken is sétál, számos korszak történelmi épületét láthatja. A lakás ideális hely a csendes pihenésre.

A legtöbb budapesti kiadó apartman általában minimál stílusú, kissé steril, már-már unalmas lakás.
Semlegességük oka az, hogy így könnyebben kiadhatók. Ez az apartman más. Ha többet szeretne mint egy szimpla szállást, ha szeretne egy kicsit töltekezni a magyar kultúra, történelem vagy a művészet szépségeiből és érdekességeiből, akkor ez a hely a legjobb választás lesz. A lakásban kizárólag ősi magyar motívumok, régiségek, népművészeti műtárgyak képezik a dekorációt. Van egy „Magyar Találmányok Fala”, ahol rövid, angol nyelvű magyarázattal kerültek kiállításra a legjelentősebb magyar találmányok. Képek a korabeli Budapestről, eredeti, kézzel készített magyar népi hímzések. Mindez minden igényt kielégítő, modern, kényelmes bútorokkal, teljesen felszerelt háztartással.

A napsütötte, világos nappali egyik leglátványosabb eleme a több, mint 200 éves gerenda, amely éhínség, világháború és a kommunizmus idején tartotta a tulajdonos családi tanyájának a tetejét. Eredeti faragott szimbólumokat és feliratokat találunk rajta. A gerendán régiségek adnak otthonos hangulatot a lakásnak. A vidéki élet tárgyai, üvegek egy régi rádió, vagy egy hangszer formájában. Az étkező zóna falát az Osztrák-Magyar Monarchia eredeti, homlokzati bélyeges téglái díszítik, az egyiken ősi magyar címerrel.

A lakás alkalmi vendégei egy hosszú városnézés után pihenhetnek a gyönyörű kézzel készített, népi hímzéssel ellátott párnákon, megcsodálhatják az ősi magyar motívumokat a falakon. A fürdőszobában és a konyhában lévő csaptelepek és a zuhanyzó is rézből készültek, eredeti kézzel festett kerámia fogantyúkkal. 

Magyaros lakberendezés nappali

Magyaros lakberendezés hímzett párnák és régi tárgyak

Magyaros lakberendezés régi telefon

Hungarian Soul Airbnb flat

Címeres térgla falburkolat Magyaros lakberendezés

Feltalálók fala Magyaros lakberendezés

Magyaros lakberendezés étkező

Magyaros lakberendezés étkező

Magyaros lakberendezés állófogas drót

Magyaros lakberendezés bélyeges téglafal

Kovácsoltvas ágy fekete színben

Magyaros lakberendezés és Ikea bútorok

Magyaros lakberendezés konyha, nappali és étkező

Modern mosdó klasszikus réz csaptelep

Felújított fürdőszoba

Rejtő Jenő ház a Rejtő Jenő utcában

A gondos tervezésnek köszönhetően nemcsak testi, de lelki felfrissülést adhat a Magyar Lélek apartman. Több részlet és teljes leírás a szolgáltatásokról az Airbnb oldalán található

Telefonszám a foglaláshoz: 06 70 3317181 - Csizmadia Sándor