Fekete sárga arany konyhabútor lakberendezés

A napokban ismerhettük meg az eredetileg 58 m2-es kettéválasztott ingatlan kisebbik, 28 m2-es minilakás változatát. Most nézzétek meg a 30 m2-es változatot, ami kisebbik "testvérhez" hűen nem mindennapi belső kialakítást kapott. Kis lakás felújítása előtt állóknak mindenképpen érdemes ezeket a lakásokat megtekinteni, mert nagyon jó példát láthatunk arra, hogy ha már ilyen nagy munkába vágunk, legyünk alaposak, szánjunk egy kicsivel többet azokra a bútorokra és kiegészítőkre, amik aztán nap mint nap körülvesznek bennünket.

Design lámpák a nappali falán és a mennyezeten

Mini étkező design lámpa

Bejárati ajtó a közös térbe nyílik

Hálófülke gardróbszekrénnyel

Hálófülke egyedi könyvespolccal

A lakásba lépve máris lenyűgöző látványban lehet részünk. A változatos, modern formájú design lámpák bőséges fénnyel világítják meg a konyha, a mininappali és az étkező zónáit. Az uralkodó sötét árnyalatok és a arany, illetve sárga színek éles kontrasztja egyedi hangulatot kölcsönöz a fiatalos minigarzonnak. A hálószobába szintén jutott a látványos világítótestekből. A gardróbszekrénybe bőséges mennyiségű ruhát tárolhatunk. A dekorációt nemcsak a szép tükör, de a rejtett leddel megvilágított tapéta is fokozza. A fürdőszoba fekete-arany dizájnját a háromszög mintás falicsempék jelenítik meg. A koncepcióban a mattfekete szín a tükör keretén, a fürdőszoba szekrényen de még a csaptelepen is folytatódik.

Fürdőszoba fekete-arany falicsempével

Fekete fürdőszoba bútor fekete csaptelep és fekete mosdó

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

Timeless Design logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000


 

További beszerzési források:

Konyhahátfal burkolat, fürdő csempék: Gres-Massimo, Páraelszívó: Toflesz, lerakó Butopea, tapéta Wallpaperdirect, Lámpák: Fénymánia, fürdő csap Furdoszoba-szalon, Szaniterek Szaniterplaza. Fotók: Borbély Levente, Kivitelezés: Multihome.