A 2023-as év is bővelkedett lakásbemutató cikkekben. Az érdeklődés középpontjában idén - ha a TOP 10-es listát vesszük alapul, - az egyedülállók lakásának lakberendezési ötletei álltak, de töretlenül népszerűek a kis alapterületű lakások is. A natúr, világos, pasztelles színvilág, valamit a földszínek a legkedveltebbek. Hiába az erőteljes színek trendje, a lelkünk mélyén az nyugodt és otthonos színkombinációkat keressük. Készítsen egy finom kávét és tekintse meg az év legnépszerűbb lakásait és belső tereit! 

 

1. Trendi minilakás látványtervei nőies lakberendezéssel 40 m2-en

Az Egyesült Állomokban tevékenykedő LOG tervezőcsapat egy egyedülálló hölgy első lakását tervezte meg, az előzetes egyeztetéseket követően. A cél az volt, hogy viszonylag kisebb költségvetéssel készülhessen el egy szerethető és barátságos otthon, ahová jó érzés esténként hazatérni. A kis alapterületnek köszönhetően a nappali a kétszemélyes étkező és a konyha is pici, de még éppen megfelelő méretű. 

Natúr színű sarok konyhabútor

Tovább a teljes cikkhez >

 

2. Szilágyi Szilvi és Molnár Ferenc Caramel új otthona, amit Antal Réka lakberendező tervezett meg

Tavasszal keresett meg Szilágyi Szilvi és Molnár Ferenc Caramel, ugyanis vásároltak egy családi házat Budapest közelében és felkértek, hogy segítsek az átalakításban. Amikor először jártam az ingatlanban, azonnal kellemes érzés fogott el. A háznak nagyon jó a hangulata és szuper adottságokkal rendelkezik. 

Caramel új lakásának nappalija

Tovább a teljes cikkhez >

 

3. 28 m2-es kis lakás látványtervei egy egyedülálló hölgy részére

A megrendelő fiatal hölgy alkalmanként otthonról is dolgozik, így a tervezéskor szempont volt, hogy egy munkaállomás, vagy íróasztal is kapjon helyet az alapvetően multifunkciós térben.

Egyedülálló nő lakása

Tovább a teljes cikkhez >

 

4. Modern lakberendezés halványzöld és nyír színvilággal 26 m2-en

A konyha, a nappali és az étkező egy légtérbe került, de mivel nincs külön hálószoba, így az alvásra szánt helyet is ki kellett jelölni. A tervezők a nappali dobogós kialakítása mellett döntöttek. A dobogó alatt kényelmesen elfér a kihúzható ágy. 

Kis lakás dobogós ággyal

Tovább a teljes cikkhez >

 

5. Ebbe a kétszintes 100 m2-es ürömi családi házba fog beköltözni egy fiatal pár a kislányukkal

A belsőépítészeti tervezést egy személyes felmérés előzte meg, ugyanis az építészeti alaprajzhoz képest voltak eltérések. Az alsó szint helyiségei: előszoba, nappali, konyha, étkező egy légtérben,  és egy dolgozószoba, ami egyben gardrób szoba is lett.

Ürömi lakás látványtervei

Tovább a teljes cikkhez >

 

6. Amikor a lakberendező magának tervez – Gyönyörű otthon Biatorbágyon

A 80 m2-es földszinten a csillogó részletekkel kiegészülő földszínek a meghatározóak, amik monokróm összhatást keltenek. A ragyogóan szép egyedi tervezésű konyhabútor és az íves falfelületen végigfutó lamella dekoráció meghatározó elemei a térnek. 

Biatorbágyi lakás

Tovább a teljes cikkhez >

 

7. Lakberendezés földszínekkel és szürkéskék árnyalatokkal 160 m2-en

Legyen szó lakberendezőkkel való közös munkáról, vagy saját elképzelések megvalósításáról, az alapszínek meghatározása elengedhetetlen. Ilyenkor látjuk, hogy az elképzelt faminta milyen más színekkel fog jól működni.

Szürkéskék konyhabútor

Tovább a teljes cikkhez >

 

8. 30 m2-es kis lakás lakberendezési látványtervei egyedülálló férfi számára

A helytakarékos, de eközben stílusos megjelenést kellett maszkulin formába önteni. Ilyenkor nem kell a színeket mellőzni, a palettára az élénksárga, a sötétzöld került, amit natúr fenyő rétegelt lemez lapok tesznek nyers hatásúvá.

Élénksárga részletek nappaliban

Tovább a teljes cikkhez >

 

9. Csoda 22 m2-en - Galériás belvárosi lakás modern eleganciával

A látványtervek mindegyike túlmutat az általános felújításon, a cél a luxus színvonal kialakítása volt. Ilyenkor természetesen magasabbak a költségek is, de a leendő vásárló igazi prémium élményt kap egy nagyon jó környéken.

Kis lakás lakberendezés 50 m2 alatt

Tovább a teljes cikkhez >

 

10. Földszínekkel megálmodott budapesti kis alapterületű elegáns belvárosi lakás

A színséma a földszínekre épül, a natúr és kellemes barna árnyalatok trendi és kortárs részletekkel vegyül. A konyha színeit a bézs, a barna és a márvány árnyalatok jellemzik. Nem mindennapi látványelem a galéria lépcsője mellett futó füstüveg korlát sem. 

Lakberendezés földszínekkel

Tovább a teljes cikkhez >