NAGYSZERŰ AJÁNLATOK NAPPALIRA, ÉTKEZŐRE ÉS HÁLÓSZOBÁRA a BOCONCEPT ÜZLETEIBEN!
A mutatós kanapéktól az elegáns étkezőasztalokon és ikonikus foteleken át a kültéri kerti szettekig. Ne hagyd ki! Ráadásul minden egyes AKCIÓS elemet személyre szabhatsz saját stílusodhoz és ízlésedhez!  

Szezonközi akció

Fedezd fel a kedvezményben időszakban megvásárolható bútorokat és kattints a témakörök alatti linkekre! 

 

KANAPÉK
Vár a tökéletes kanapé! Kanapéink széles választéka most akár 15% kedvezménnyel is kapható sokféle formában és kivitelben, így biztosan megtalálod a tökéleteset. A lehetőségek száma végtelen.
Kedvezményes Kanapék itt >

Kanapé akció

DOHÁNYZÓASZTALOK
A tökéletes dohányzóasztal kiegészíti és teljessé teszi a nappalid megjelenését. Ez ideális hely egy régi baráttal folytatott csevegéshez, vagy csak a lábad pihentetéséhez. Ideje felfrissíteni a nappalid megjelenését: dohányzóasztalaink most 15%-kal olcsóbbak.
Kedvezményes Dohányzóasztalok itt >

Dohányzóasztal akció

FOTELEK
15% kedvezményt adunk a fotelekre, így most stílusos fókuszpontot hozhatsz létre a nappalidban. Foteleink nem csak jól néznek ki - a kiváló kényelmet szem előtt tartva készültek, és nagyszerű érzetet is adnak. A tökéletes pihenőhely.
Kedvezményes Fotelek itt >

BoConcept fotel akció

LÁBTÁMASZOK
Vigyél még több kényelmet és sokoldalúságot otthonodba egy stílusos lábtámasszal, amely most a teljes kínálatban 15%-os kedvezménnyel kapható. Extra ülőhely, extra pihenés vagy akár egy extra asztal - a választás a tiéd!
Kedvezményes Lábtámaszok itt >

Lábtartó akció

ÉTKEZŐASZTALOK ÉS BÁRASZTALOK
Akár az egész családot látod vendégül, akár romantikus kétszemélyes vacsorát tervezel, az étkezőasztalnak minden alkalomra meg kell felelnie. Az étkezőasztalok 15% kedvezménnyel kaphatók, így eljött a frissítés ideje!
Kedvezményes Étkezőasztalok és Bárasztalok itt >

Étkezőasztal akció

TÁROLÁS
Mit vársz el egy tárolótól? Segítünk megtalálni az ideális fali rendszert, könyvespolcot, TV-egységet vagy otthoni irodai megoldást. Most 15% kedvezménnyel az egész kollekcióra.
Kedvezményes Tárolóbútorok itt >

Tárolóbútor akció

PADOK
A padok nem csak jól mutató kiegészítői az előszobának vagy a hálószobának. A padok adják meg azt a kényelmet és stílust, ami elegánsan egyszerűvé teszi a mindennapi életet. Vásárolj most 15% kedvezménnyel.
Kedvezményes Padok itt >

Pad akció

ÁGYAK ÉS ÁGYASZTALOK
A hálószobád legyen a saját személyes menedéked. A tökéletes hely a feltöltődésre egy hosszú nap után. Édes álom és pihenés vár rád ezekben az elegáns ágyakban – és most mindegyikre 15% kedvezményt adunk.
Kedvezményes Ágyak és Ágyasztalok itt >

Ágy akció

IRODABÚTOROK
Legyen stílusos a munkaterületed gyönyörű kialakítású íróasztalainkkal, konferenciaasztalainkkal vagy tárolómegoldásainkkal. Most 15% kedvezménnyel az egész kollekcióra.
Kedvezményes Iroda-, és Home Office bútorok itt >

Íróasztal akció

SZABADTÉRI BÚTOROK
Terjeszd ki otthonodat, és használd ki a teraszt vagy az erkélyt stílusos bútorokkal az étkezéshez, a pihenéshez és a közös időtöltéshez a szeretteiddel. Teljes outdoor kollekciónkra most 15% kedvezményt kínálunk korlátozott ideig.
Kedvezményes Kültéri bútorok itt >

Kerti bútor akció

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate irodaházban, 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28 száma alatt, illetve a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban 1. emeletén. Cím: Törökbálinton a Tópark utca 1/a. 


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu