Enrico Cassina kék barokk kilincs

A Budapesti székhelyű bemutatóterem kizárólag a legmagasabb minőségű termékeket emeli be kínálatába, mindezt természetesen alapos és körültekintő szakértői válogatást követően. Így az üzlet látogatói olyan exkluzív, világszerte ismert márkák között találhatják meg a számukra legjobban tetsző termékeket, mint a FORMANI, PULLCAST, DLINE, Colombo Design vagy az Armac Martin.

A bemutatóterem mellett a Small Details saját webáruházában is maximálisan törekszik arra, hogy olyan atmoszférát nyújtson az érdeklődőknek, amelyben a garantált minőség, az elegancia és a megbízhatóság kulcsfontosságú elemeket alkotnak. Mindez nem jöhetett volna létre az elkötelezett kéttagú csapat nélkül, akik egymás szakértelmét kiegészítve ismertek fel egy piaci igényt, és szolgálják azt töretlenül.

A csapat tagjai:

    • Rákóczi Zsófi, aki hosszú évek óta foglalkozik lakberendezéssel, valamint tanácsadással. Lényegében a Small Details alapötlete tőle származik, ugyanis az ő szakmai jártasságának és elemzőkészségének köszönhetően fogalmazódott meg az ikonikus márkákat tartalmazó portfólió, amellyel az egyediség, az elegancia és a luxus szerelmesei a legapróbb részletekig saját akartuk szerint formálhatják otthonukat, belső tereiket.

    • A „duó” másik tagja Oravecz Tamás, aki több éves kereskedelmi és műszaki tapasztalatával a kiinduló ötletből segített prosperáló vállalkozássá emelni a Small Details, és szakértelmével folytonosságot biztosít a személyes és online értékesítés területén egyaránt.

Fogalmazhatunk úgy is, hogy Zsófi munkája képviseli a Small Details művészi, humán jellegű értékeit, míg Tamás a tudomány embere, így tökéletesen kiegészítik egymás tevékenységét, és teremtenek ezáltal egyensúlyt a vállalkozás működésében.

Rákóczi Zsófi és Oravecz Tamás Small Details

A két éve megfogant Small Details új kilincs és ajtófogantyú kollekcióival tovább folytatja munkáját, amelynek központi küldetése az exkluzív formatervezés térnyerése, az alapanyagok minőségi és mennyiségi egyedülállósága, a professzionális műszaki tartalom, és végül talán legfontosabb elemként az a lakberendezési élmény, amelyet Magyarországon csak és kizárólag itt tapasztalhatunk meg.

Small Details logo

Bemutatóterem: 1036 Budapest, Bécsi út 57-59

Webshop: www.smalldetails.hu

Telefon: +06 70 6344591

Válogatás a Small Details kifinomult kilincs és fogantyú választékából:

Armac Martin konyhai fogantyú

Gomb konyhai fogantyú

Bútor fogantyú magas minőségben

Minőségi konyhai fogantyú

Bonnemazou design kilincs

Bonnemazou különleges kilincs

Enrico Cassina kilincs

Armac Martin szekrény fogantyú

Formani kilincs

Formani klasszikus ajtókilincs

Formani hajlított fém ajtókilincs

Formani art deco ajtókilincs

Henry Blake fogantyú

Henry Blake fogantyúk igényes bútorokra

Arany színű fogantyú

Pullcast ajtófogantyú

 

 

Pullcast design fogantyú kollekció

Kovácsolt fogantyú

Pullcast luxus ajtófogantyú