Projekt Showroom 2017 tavaszi nyitás vintage bútorraktár

Ha március, akkor az otthoné és a bútoroké a főszerep a Projekt Showroomban! A korokon és stílusokon átvezető kínálat és a bolti enteriőrök kialakításában most is Matisz Alíz enteriőr tervező és stylist segítette a szervezőket.

ANTIK ÉS VINTAGE BÚTORRAKTÁR ÚJRATÖLTVE V.

PAULAY EDE UTCA 29.

2017. március 9-26.-ig

minden nap reggel 10-től este 20 óráig

Projekt Showroom 2017 tavaszi nyitás vintage bútorraktár

Kerámia, szék, asztal

A Projekt Showroom márciusi felbukkanásával évről-évre azoknak akar kedvezni, akik a tavasz megérkezésével szeretnek új életet lehelni otthonukba, mindennapi környezetükbe. Az antik, vintage és régi műhely bútorok mellett idén kortárs kiegészítők teszik izgalmassá és szerethetően eklektikussá a kínálatot. A két és fél hétig nyitva tartó boltban megtalálhattok mindent, ami a lakberendezéshez kellhet: ruhás – és könyves szekrényeket, tálalókat, kisebb - nagyobb ebédlő és lerakó asztalokat, komódokat, éjjeliszekrényeket, fésülködőasztalt, székeket, padokat, fogasokat, tükröket, foteleket és karosszékeket és rengeteg kiegészítőt.

Vintage bútor bolt

Antik régi és vintage használt bútor

„Gondoltunk a ritkaságot keresőkre, akik egy-egy frappáns kiegészítővel szeretnék feldobni otthoni vagy munkahelyi környezetük, és azokra is, akik nem tudnak sokat fordítani a lakás felújítására és szépítésére.” – mondta Csikós Krisztina a Projekt Showroom alapítója.

Felújított kis – és nagybútorok, dizájnerek által új funkciót kapott régiségek és a „csináld magad restaurátorok” kedvéért még megmunkálásra váró, patinásabb darabok is helyet kaptak a kínálatban. Az antik, vintage és újraépített bútorok mellett idén olyan kortárs nemzetközi dizájn kiegészítők is megtalálhatóak a boltban, amelyek korábbi évek kollekcióiból vagy bemutatótermekből maradtak hátra, és csak a pop-up ideje alatt kedvezményes áron elérhetőek.

Retró vintage bútorok

Bútorgomb porcelánból

„A boltban Matisz Alíz vezetésével kialakított enteriőrök inspirációul kívánnak szolgálni arra, hogy az eklektikus, különböző korú és stílusú bútorok és tárgyak hogyan tudnak harmonikus közösséget alkotni, olyan környezetet, amely egyszerre feltölt és kiürít.” – mondta az alapító.

Régi fésülködőasztal

Két szinten, összesen 250 négyzetméteren várja az érdeklődőket válogatott kínálatával
március 9. és 26. között a Projekt Showroom pop-up boltja a Paulay Ede utca 29. szám alatt.

További információk:

facebook.com/projektshowroom

Telefon: +36-70-4341-685

Projekt Showroom