A róla elnevezett Trump Home kollekció azóta is szárnyal és világszerte megvásárolható. Nézd meg milyenek Trump ágyai!

Donald J. Trump ingatlanmogul és médiabirodalmi ikon 8 éve döntött úgy, hogy nevét adja néhány lakberendezési luxustermékhez, így született meg a Trump Home Collection. Az egyedi fejlesztésű Trump alvásrendszerrel, beköltözik a komfort a hálószobába.

Elsősorban ötcsillagos szállodák részére fejlesztették ki ezt a rangos kollekciót, mely matracból, fejtámlából és ágykeretből áll de magánvásárlók is akadnak szép számmal. Az art deco ihletésű teátrális formák mind kézi gyártásban, kiváló minőségű anyagokból készültek. A bútorok természetesen megfelelnek az American Luxury Bed szabványnak.

A fényűző komfortot, az egyedi tartást a külső rugó, míg a tökéletes kényelmet az ezen belül elhelyezkedő, zsebbe integrált belső rugó adja. A high-end szövet és memóriahabos matrac figyel a test minden jelzésére. A design pedig kifinomult és elegáns, mint New York maga.Az Active Base technológia lehetővé teszi, hogy beállítsa a matrac szilárdságát, így illeszkedve maximálisan a felhasználó igényeihez. A Serta Latex hab azonnal reagál a szervezetre, így a kényelmet az első pillanattól kezdve egész éjszakán át érezheti az a szerencsés, aki befekszik Trump ágyába. Az árak 6-9.000 Euró körül mozognak.

Trump Home Collection ágy

Luxus ágy

Modern ágy luxus szállodákba

Franciaágy széles fejvéggel

Henger alakú párna

Trump Home Collection része ez az ágy

Franciaágy

 Szállodai standard

Trump ágy USA bed

Luxus bútor Amerikából

Trump Home logó a bútoron

Trump Home Collection ágy, éjjeliszekrény

Donald Trumpnak ezekben a napokban a kényelmes ágyak ellenére is lehet egy-két álmatlan éjszakája az elnökválasztási harcban. Ilyenkor pedig könnyen elfeküdheti az ember a frizuráját :)