Donald J. Trump ingatlanmogul és médiabirodalmi ikon 8 éve döntött úgy, hogy nevét adja néhány lakberendezési luxustermékhez, így született meg a Trump Home Collection. Az egyedi fejlesztésű Trump alvásrendszerrel, beköltözik a komfort a hálószobába.

Elsősorban ötcsillagos szállodák részére fejlesztették ki ezt a rangos kollekciót, mely matracból, fejtámlából és ágykeretből áll de magánvásárlók is akadnak szép számmal. Az art deco ihletésű teátrális formák mind kézi gyártásban, kiváló minőségű anyagokból készültek. A bútorok természetesen megfelelnek az American Luxury Bed szabványnak.

A fényűző komfortot, az egyedi tartást a külső rugó, míg a tökéletes kényelmet az ezen belül elhelyezkedő, zsebbe integrált belső rugó adja. A high-end szövet és memóriahabos matrac figyel a test minden jelzésére. A design pedig kifinomult és elegáns, mint New York maga.Az Active Base technológia lehetővé teszi, hogy beállítsa a matrac szilárdságát, így illeszkedve maximálisan a felhasználó igényeihez. A Serta Latex hab azonnal reagál a szervezetre, így a kényelmet az első pillanattól kezdve egész éjszakán át érezheti az a szerencsés, aki befekszik Trump ágyába. Az árak 6-9.000 Euró körül mozognak.

 

Donald Trumpnak ezekben a napokban a kényelmes ágyak ellenére is lehet egy-két álmatlan éjszakája az elnökválasztási harcban. Ilyenkor pedig könnyen elfeküdheti az ember a frizuráját :)