Érdekel, hogy valójában miért nem lehet jelenleg betáplálni a hálózatba? Vagy egyszerűen csak szeretnél a napelemmel, mint független energiaforrással megismerkedni? 

Gyere el a szeptember 15-17.  megrendezésre kerülő II. Bau Budapest Expora, ahol még ennél is több kérdésre választ kaphatsz a Kulcsenergiák Kft. munkatársaitól vagy a Nordinova Energy kollégáitól. 

Napelem telepítés

Tudtad, hogy napelemekkel még a környezetet is véded?  A napenergia tiszta, zöld energiaforrás, nem termel üvegházhatású gázokat vagy légszennyezést, így csökkenti az ökológiai lábnyomot és hozzájárul a klímaváltozás mérsékléséhez. Villany- és gázszámlád csökkenése mellett ez is fontos szempont. 
A jól tervezett és működtetett napelem modul rendszer képes csökkenteni az energiaszámládat, és az sem utolsó szempont, hogy megszünteti a függőséget a bizonytalan energiahordozóktól, hiszen a napsütés energiája kimeríthetetlen. Csak jól kell tudni használni, hogy biztosítsa a világítás, a fűtés és egyéb villanyárammal működő szolgáltatások működését. Természetesen nemcsak egyedi családi házak, de társasházak és cégek is átállhatnak erre a fontos alternatív energiára. 

Költséghatékony fűtés

A Kulcs Energiák Kft szakembereire bátran támaszkodhatsz az egész folyamatban, ami tulajdonképpen egy személyes megbeszéléssel indul, esetleg már a Bau Budapest Expon, aztán a helyszín bejárásával folytatódik, majd a kivitelezés, az engedélyeztetés és beüzemelés folyamatával fejeződik be. A folyamat minden lépése számít, egyáltalán nem mindegy, hova kerülnek a napelemek, milyen méretűekre van szükség az optimális teljesítményhez, és milyen rögzítéssel kerülnek a helyükre. Azt is megtudhatod, hány év alatt térülhet meg a befektetésed, és van-e lehetőség a későbbiekben a rendszer bővítésére. 

Bau Budapest Expo kiállítás

A helyszínen találkozhatsz a cég tanácsadóival, akikkel a könnyebb műszaki kérdéseken felül a jelenlegi szabályozásokról és a piacon található termékekről is beszélhettek. Ezen felül képviselteti magát egy telepítési specialista is, akivel pedig a komolyabb műszaki tartalmakat, telepítési technikákat és a berendezések felépítéséről lehet majd beszélni. 
Ha napelem rendszerekben gondolkodsz, megoldásokat kaphatsz a jövő energiaforrásaihoz, nemcsak a saját generációd, de a következő generációk érdekében is. Indulj el a zöld úton már szeptember 15-17-én, a II. Bau Budapest Expo-n a Vasúttörténeti Parkban!