Kozycraze - Egyedi, fenntartható lakberendezés és divat

Skandináv és ázsiai bútorok és lakberendezési kiegészítők, valamint divat termékek nők, férfiak és gyerekek részére, a fenntarthatóság jegyében.

Elérhetőség:

Web: https://kozycraze.com

Mobil: +36 70 298 3298
info@kozycraze.com

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

 

“Az otthon ott van, ahol a művészet.”

Sokunk a 70-es, 80-as években volt gyerek, amikor nem nagyon volt lehetőség az egyéniség külső kifejezésére. Később megjelentek a kis butikok, majd lassan a plázák, de aztán a nagy áruházláncok igen gyorsan átvették a hatalmat, és érdekes módon, a korábbi kínálat szegénysége után a túlkínálat ugyanazt eredményezte: nehéz egyedi és stílusos módon öltözködni, de akár lakberendezni is. Bárhogy is szeretnénk kifejezni egyszeri és megismételhetetlen identitásunkat, közvetlenül magunkon viselve vagy az otthonunkban, az sok utánajárást igényel.

És bár - a covid után - utazzunk megint és éljenek túl a kisebb offline boltok, miért ne hozzunk online is haza olyan készítőket egy felületen, akiknek a darabjait magunkon viselve vagy az otthonunkat általuk alakítva igazán különlegesnek és egyedinek érezzük magunkat?

A kozycraze.com webshopban közel 30 nemzetközi tervezőtől mintegy 1500 termék vár téged, és a kínálat folyamatosan bővül. Minden termék egyedi, gyakran kézzel készített, vagy kis üzemekben, családi műhelyekben etikusan gyártott, ezért minden darabnak saját története van, amely mindannyiszor eszedbe jut majd, ahányszor használatba veszed.

Vásárolni jó!

Feltéve persze, ha egyedit, időtállót, fenntarthatót és környezetkímélőt vásárolsz.

A fenntartható fejlődés azt jelenti, hogy úgy elégítjük ki a saját szükségleteinket, hogy közben azzal nem csökkentjük a jövendő generációk képességét a saját szükségleteik kielégítésére. Ha többet vágunk ki vagy költünk vagy használunk el, akkor az nem fenntartható, és ha közben károsítjuk a környezetünket, az szintén nem az. Az, hogy kivonulunk a társadalomból és nem vásárolunk többet, egyébként szintén nem az. 

Ha szeretnénk biztosítani azt, hogy a gyermekeink legalább ugyanolyan színvonalon éljenek, mint mi, akkor nem meríthetjük ki az erőforrásainkat, hanem meg kell őriznünk vagy bővítenünk azokat.

Fenntartható, ha…

  • Az etikátlan gyártással és kizsákmányolással szemben esélyt adsz a művészeknek, a kézműveseknek, a kis üzemeknek és a családi műhelyeknek.
  • A környezetszennyező helyett a természetes, lebomló vagy újrahasznosítható anyagokat választod.
  • Az eldobható és lecserélhető helyett fenntartható és slow fashion darabokat vásárolsz az otthonodba, a gyerekeidnek és magadnak.
  • Önzés helyett olyan fogyasztói döntéseket hozol, amelyekkel fák újraültetését, gleccserek megmentését és afrikai gyermekek oktatását támogatod.
  • Az érdektelenséggel szemben pozitív hozzáállást választasz: boldogabb, egészségesebb és fenntarthatóbb életformát, ami a bolygónak és a társadalomnak is jó.

Válogass bútoraink, lámpáink, dekorációink, lakástextileink közül, amelyek tengerparti hangulatot hoznak a minimalista és bohém kiegészítők szerelmeseinek otthonába. Etikusan gyártva, a művészeknek tisztességes bért garantálva, ökológiai fenntarthatóságra törekedve. 

Nőknek, férfiaknak és gyerekeknek a slow fashion jegyében kínáljuk magas minőségű, természetes anyagokból készült, fenntartható és egyedi ruháinkat, ékszereinket és kiegészítőinket, Európa különböző divattervezőitől.

A slow fashion először is egy döntést kíván meg tőled: a változékonysággal szemben az állandóságot részesíted előnyben. És egy másikat is, hogy rátalálsz a saját stílusodra és ahhoz leszel hűséges, nem az új és még újabb trendekhez.

A kisállatokról sem feledkeztünk meg, akik nagyban hozzájárulnak otthonunk meghittségéhez, a hygge hangulathoz: nekik is segítünk az ösztöneiknek megfelelő és egyediségüket kifejező kiegészítőket ajánlani. 

Weboldal: www.kozycraze.com

Facebook: facebook.com/kozycraze 

Instagram: instagram.com/kozycraze

Email cím: info@kozycraze.com

Telefon: +3670 298 3298

Galéria

Cikkeink