Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt

Olasz és spanyol szaniter, csaptelep, csempe, burkolat gyártók széles választékát kínáljuk Budapesten a gubacsi úti bemutatótermünkben. Fürdőszoba tervezés és kivitelezés profiktól.

Elérhetőség:

Web: http://www.mediterrankeramia.hu
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 37. Térképen
Telefon: +36 30 830 0068
Mobil: + 36 30 9 710 882 és +36 30 256 9128
mediterrankeramia@mediterrankeramia.hu

A Mediterrán Kerámia Fürdőszoba szalon 16 éve kezdte meg működését Budapesten. A kiváló termékek biztosítják a minőséget, a széles termékskála pedig azt, hogy ne kelljen megalkudni a jó ár és a megfelelő műszaki tartam között. A különféle stílusban berendezett fürdőszobai enteriőrök segítséget nyújtanak a választásban, a színvonalas kiszolgálás pedig biztosítja a pontos és megbízható hátteret.

Figyelemmel kísérjük és beemeljük aktuális kínálatunkba a szaniter és csempe piacon megjelenő újdonságokat, trendeket. Mindezek mellett nem feledjük, hogy minden dolgok mértéke az ember. Igyekszünk használható és harmonikus teret kialakítani, ahol egy egyszerű házból és lakásból otthon lesz. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy vásárlóink visszatérnek hozzánk és ismét bennünket bíznak meg új fürdőszobájuk kialakításával.

Forgalmazott márkáink:

Burkolatok: Ava Ceramica, Ceramiche Supergres, La Fabbrica, Sant’ Agostino, Settecento, Unicom Starker, Monopole, Mondano, Refin, Iris-FMG, Diesel, Caesar, Peronda, Unicer, FAP, Imola, Trend, Appiani, Magic Floor Vinyl, Petra Mosaics, Barwolf, Mainzu, Cas, La Faenza, Keope, Parador

Szaniterek: Alföldi, Bugnatese, Bette, Webert, Axor, Duravit, Hansgrohe, Villeroy & Boch, Dornbracht, Laufen, Jika, Zucchetti, Sam, Hüppe, Riho, Duscholux, Caleido, Blanco, Aco, ArtCeram, Geberit, Gessi, Kaldewei, Schlütter, Zuchetti KOS, Hidra, All.pe, Hewi, Galassia, Franke, Sapho, Ravak

Galéria

Termékeink

További termékeink ...

Cikkeink

Burkolat újdonságok és trendek - Cersaie 2017

Burkolat újdonságok és trendek - Cersaie 2017

A 2017-es évben továbbra is hódítottak a nagy méretű lapok, a fának és a bányakőnek professzionális utánzatai. A természetes megjelenéssel tökéletesen megegyező felülettel, merész, magas fényű, különleges kiképzésű burkolatokat is láttunk.
Nem elég csak eltervezni, át is kell érezni!

Nem elég csak eltervezni, át is kell érezni!

A Mediterrán Kerámia családi vállalkozás. Hitvallásunk, hogy minden vásárló színvonalas terméket és tökéletes kiszolgálást kapjon – alkalmazkodva az anyagi lehetőségekhez.