Lakásdekoráció

Lakásdekoráció díszüveggel

Lakásdekoráció díszüveggel

Az üveg természeténél fogva ezerarcú. Már anyagát tekintve is műalkotás. Senki sem tudja pontosan, hol és mikor készítettek először ilyet. Talán Mezopotámiában úgy nagyjából ötezer éve.
Karkötők kumihimo technikával

Karkötők kumihimo technikával

Ebben a hónapban egy kevésbé ismert fonatolási technikát mutatunk be, amely a japán eredetű kumihimo. A zsinór készítésének lényege, hogy a segédeszközként használt fonótárcsára felvetett zsinegeket, fonalakat ismétlődő szabály alapján kicseréljük, illetve előre meghatározott pozícióba helyezzük.
Díszüveg az elérhető luxus

Díszüveg az elérhető luxus

A mai díszüvegek őse az ólomüveg volt. Ólomüveget mindenki látott már a katedrálisok, templomok ablakaiban. E cikk írója egy egész délutánt töltött megbabonázva a párizsi St. Chapelle-ben hogy azt figyelje, ahogy a fény megtörik, táncol, végül áttör a színes ablaktáblákon és beborítja a kőpadlót.
Karácsonyi képeslapok  a múlt századból

Karácsonyi képeslapok a múlt századból

Ismét összeállítottunk egy kis galériát régi, századeleji karácsonyi képeslapokból. Sajátos hangulatot hordoznak, amiből árad a melegség és a szeretet. Még van néhány nap, hogy Ön is feladja képeslapjait, akár postai úton, akár e-mail formájában.
Őszi dekoráció dísztökkel

Őszi dekoráció dísztökkel

Ebben a hónapban a kender alapanyagok virágkötészeti felhasználására mutatunk példát, amelyet őszi dekorációk elkészítésénél alkalmazhatunk. A dísztökök gazdag szín és formavilága igazán látványos végeredményt hozhat a lelkes kreatív alkotóknak.
ORGAN-X Art Glass Díszüveg Műhely

ORGAN-X Art Glass Díszüveg Műhely

Klasszikus és modern díszüvegek, Tiffany és ólomüveg készítés. Tervezés,gyártás és beépítés rövid határidővel az ország egész területén. Örömmel fogadjuk, magánszemélyek, tervezők, kivitelezők, építészek, nyílászáró gyártók, kereskedők, lakberendezők megrendeléseit.