Lakásdekoráció

Készítsünk adventi koszorút!

Készítsünk adventi koszorút!

Advent a várakozás ideje, a karácsonyt megelőző 4 hétig tart. A keresztyén vallásban az Üdvözítő megjelenését, de mindenki számára a szeretet ünnepének az eljövetelét jelenti. A 4 gyertya a 4 hetet jelenti, és minden vasárnap eggyel több gyertyát kell meggyújtani.
Lakásdekoráció faltetoválással

Lakásdekoráció faltetoválással

Magyarországon elsőként kínáljuk a lakásdekorációban újdonságként megjelenő faltetoválásokat. Katalógusunkban található motívumok bármelyikével kiváló kreatív ötleteket valósíthat meg otthona bármely helységében, üzlethelységében vagy irodájában.
Húsvéti tojás dekoráció ötlet - asztaldísz vagy ajtódísz

Húsvéti tojás dekoráció ötlet - asztaldísz vagy ajtódísz

A húsvéti ünnepekre készülődve, egy könnyen elkészíthető dekorációval üde tavaszi hanghulatot varázsolhatunk környezetünkbe. Hagyományos és modern kézműves technikák alkalmazásával elegáns, természetes hatású, maradandó díszeket készíthetünk.
Színezett faanyagok

Színezett faanyagok

A Skandináv országok népeire jellemző természet közeli életvitel megmutatkozik tárgyaik tervezésében, csakúgy mint anyaghasználatukban. A finn Jussi Helve italtartója az ötletességet kombinálja az esztétikummal.
Egyedi tükör egyedi lakásdekorációhoz

Egyedi tükör egyedi lakásdekorációhoz

Tükreim története 2001. nyarán, ravennai tartózkodásom idején kezdődött. A mozaikkészítés fortélyait mai napig oktatják ebben a gazdag történelmi örökséggel bíró városkában.
Divat, ékszer, lakberendezés keleti hangulatban

Divat, ékszer, lakberendezés keleti hangulatban

A Norbu Kft. 1994-ben kezdte meg tevékenységét, így az ország egyik legrégebbi egzotikus import-nagykereskedése. Azóta folyamatosan bővülő színes árukészlettel, a legkedvezőbb árakkal és barátságos kiszolgálással várjuk kedves vásárlóinkat.
Lakásdekoráció díszüveggel

Lakásdekoráció díszüveggel

Az üveg természeténél fogva ezerarcú. Már anyagát tekintve is műalkotás. Senki sem tudja pontosan, hol és mikor készítettek először ilyet. Talán Mezopotámiában úgy nagyjából ötezer éve.
Karkötők kumihimo technikával

Karkötők kumihimo technikával

Ebben a hónapban egy kevésbé ismert fonatolási technikát mutatunk be, amely a japán eredetű kumihimo. A zsinór készítésének lényege, hogy a segédeszközként használt fonótárcsára felvetett zsinegeket, fonalakat ismétlődő szabály alapján kicseréljük, illetve előre meghatározott pozícióba helyezzük.
Díszüveg az elérhető luxus

Díszüveg az elérhető luxus

A mai díszüvegek őse az ólomüveg volt. Ólomüveget mindenki látott már a katedrálisok, templomok ablakaiban. E cikk írója egy egész délutánt töltött megbabonázva a párizsi St. Chapelle-ben hogy azt figyelje, ahogy a fény megtörik, táncol, végül áttör a színes ablaktáblákon és beborítja a kőpadlót.
Karácsonyi képeslapok  a múlt századból

Karácsonyi képeslapok a múlt századból

Ismét összeállítottunk egy kis galériát régi, századeleji karácsonyi képeslapokból. Sajátos hangulatot hordoznak, amiből árad a melegség és a szeretet. Még van néhány nap, hogy Ön is feladja képeslapjait, akár postai úton, akár e-mail formájában.
Őszi dekoráció dísztökkel

Őszi dekoráció dísztökkel

Ebben a hónapban a kender alapanyagok virágkötészeti felhasználására mutatunk példát, amelyet őszi dekorációk elkészítésénél alkalmazhatunk. A dísztökök gazdag szín és formavilága igazán látványos végeredményt hozhat a lelkes kreatív alkotóknak.
ORGAN-X Art Glass Díszüveg Műhely

ORGAN-X Art Glass Díszüveg Műhely

Klasszikus és modern díszüvegek, Tiffany és ólomüveg készítés. Tervezés,gyártás és beépítés rövid határidővel az ország egész területén. Örömmel fogadjuk, magánszemélyek, tervezők, kivitelezők, építészek, nyílászáró gyártók, kereskedők, lakberendezők megrendeléseit.