Feleljen meg a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak, a modern technológia, és intelligens berendezések segítségével pedig a leghatékonyabb energiamegtakarításra törekedjen. Végül de nem utolsó sorban egy minőségi anyagokból kialakított modern belső térrel rendelkezzen, ami a benne élők kényelmét és nyugalmát szolgálja.

A tervezést a Pb Elemental amerikai építészstúdió vállalta, akik már büszkélkedhetnek egy zöld építészeti projektért kapott díjjal. Az átadást követően a ház megkapta CAGBC ( Candian Green Building Council ) által a  szigorú környezeti előírásoknak megfelelő házaknak járó LEED - azaz zöld épület-minősítő - rendszer elismerését.

( A LEED minősítési rendszert 1998-ban dolgozta ki a fenntartható építésért tevékenykedő Egyesült Államokbeli szervezet, a U.S. Green Building Council. A szervezet négy kategóriában ad értékelést: minősített, ezüst, arany és platina. A minősítés során öt szempontot vesznek figyelembe: elhelyezkedés és helyszínválasztás, vízhasználat, energiafelhasználás és atmoszféra, anyaghasználat és erőforrás, valamint a belső környezet minősége. )

Modern konyha barna és fehér

Alaprajzok:

Modern funkcionalista ház alaprajz

Modern funkcionalista ház alaprajz