Fém design bútorok Út a kerthez

Új szereplő a design bútorok területén: "Időtálló karakteresség" – ez jellemzi az Út a Kerthez egyedi termékeit

Sok évet töltöttünk kertek és teraszok kialakításával. Az így szerzett tapasztalatot ültetjük át az alkotásainkba. Nagy álmunk, hogy az emberek olyan kényelemben érezzék magukat a kertjükben vagy a teraszukon, mint ahogy bent az otthonukban. Ezért kezdtük el megalkotni saját termékeinket, amik tökéletes kiegészítői lesznek a beltéri és kültéri nappaliknak egyaránt.

Kerti fém design asztal

Kerti bútorainkkal szeretnénk bekapcsolódni a hazai design vérkeringésbe. Úgy érezzük, egyediségünknek köszönhetően tudunk „mások” lenni és értéket képviselni. Igazi különlegességnek számítanak az akár két méteres, exkluzív szobraink, amik személyre szabottan a megrendelő stílusához igazodva „születnek”.

Fém szobor dekoráció

Termékeink a minőség jegyében készülnek, hogy sok évig megbízhatóan helyt álljanak a mindennapok során.

Design bútorok jellemzői

Filozófiánk egyik alappillére, hogy csak olyat adunk ki a kezünk közül, amiből a legjobbat tudjuk nyújtani. Ezt tükrözik beltéren és kültéren egyaránt érvényesülő bútoraink. Időtállóak. Praktikusak. Karakteresek.

Beltéri fém design asztalka magyar tervezés

A trendek szerint „a jövő nem a gyorsan elhasználódó, eldobható tömegcikkeké”. Ezt mi is így látjuk. Virágtartónk olyannyira masszívra sikerült, hogy önálló bútordarabként is helyt áll. Képes megváltoztatni az egész szoba hangulatát. Formavilágának köszönhetően beleillik a modern, illetve a klasszikus nappalik enteriőrjébe egyaránt.

Virágtartó állvány fém

Fali virágtartónkat az üres, kihasználatlan falak ihlették. Polcait bármikor átrendezheted úgy, ahogy neked a legkényelmesebb. Rácsait pedig használhatod növényeid felfuttatására.

Fali fém virágtartó

A tűz vonzáskörzetében, legyen az kültéri kemence vagy beltéri kandalló, elengedhetetlen a tűzifa tárolásának elegáns megoldása. Erre találtuk ki egyenes vonalakból megalkotott fatárolónkat, ami loft stílusával tökéletes kiegészítője lesz a modern nappaliknak és kültéri konyháknak.

Fém ülőpad design bútor magyar termék

Az Út a Kerthez márka bevezető termékei már elérhetőek az utakerthez.hu weboldalon.

Somoskői Csaba és Molnár Klaudia

A tervezők: Somoskői Csaba  | Molnár Klaudia

Termékeinkről a fotókat készítette: Gáspárné Szöllősy Tímea

Út a kerthez

Telefon: +36 20 512-0206

www.utakerthez.hu