BoConcept Hampton kanapé

Tervezzük meg a helyét!

Egy új kanapé helyigényét könnyedén meghatározhatjuk, azonban egyes részletek, mint például a magasság, a kartámaszok vastagsága, vagy az elképzelt jellemzők meghatározása nagyobb feladat lehet. Mielőtt búcsút mondanánk korábbi kanapénknak, annak tanulmányozása jó összehasonlítási alapot képezhet, és rávilágíthat ezen bonyolultnak tűnő kérdések tisztázására. Például, a kanapé teljes hossza rendben van, de széles kartámaszai túl sokat vesznek el az üléshelyből. Ilyenkor válasszon hosszabb kanapét, vagy keskenyebb kartámaszokat. Vagy a kanapé kialakítása ideális TV nézéshez, de túlzottan lezárja a teret a nappali más területétől. Megoldás lehet egy nyitott végű kanapé, mely ülésre és más interaktív célokra is megfelelő.

BoConcept kanapé választás Lakberinfo.hu

Legyünk alaposak!

A jövendőbeli kanapé kipróbálása furcsának tűnhet,és úri modora esetleg visszatartja Önt a kiállított, gyönyörű kanapénk kritizálásától. Ne féljen! Hagyja figyelmen kívül ezt az érzést, legyen kellőképpen alapos! Mi biztosak vagyunk designjaink minőségében, és azt szeretnénk, ha vásárlása során Ön is megbizonyosodna erről.

BoConcept bársony kanapé választás

Próbáljuk ki!

Üljön le a kanapé minden párnájára, és maradjon ülve legalább három percig. Próbálja ki a masszív szerkezet és beépített kemény rugók ellenére nyújtott tökéletes kényelmet. Designjaink nagyfokú minőséget képviselnek, a tökéletes kényelemért a párnák tölteléke nagy sűrűségű habanyag és finom toll keveréke. Tapintsa meg a bútor minden részét, győződjön meg arról, hogy az élek tökéletesen vannak kitömve, kárpitozva. Próbálja ki a kartámaszokat és a különböző üléspozíciókat. Ha magas növésű, vegye figyelembe az ülőpárnák mélységét, vagyis a távolságot a hátpárnáktól az ülőpárna első pereméig.

BoConcept  ülőgarnitúra, kanapé választás

Szövet vagy bőr legyen a kárpit?

A szövet huzatanyagok gyártásakor alkalmazott modern kezelési módszerek és a különleges minőségű szálkeverékek felhasználása eredményeként a szövet és bőr anyagok praktikus tulajdonságai közötti különbség minimálisra csökkent. Mégis, ha háziállatai vagy kiskorú gyermekei vannak, tanácsosabb a bőrt választani, mert az még midig tartósabb, és napi gyakorisággal egyszerűbb tisztítani. Ha a vibráló színek fontos szempont, szerencsésebb választás a szövet. A legtöbb szövet matt árnyalata korszerű, modern arculatot mutat, míg a bőr luxust,eleganciát sugároz. Természetesen, a divatos bársony opciója is elegáns üzenet. Jó hír, hogy több mint 100 féle, nagy méretű szövet- és bőrmintával várjuk üzleteinkben.
Egyeztessen lakberendezőnkkel!

BoConcept bőr vagy szövet kanapé

A kanapé megfelelő formájának és huzatanyagának kiválasztása bonyolult feladatnak tűnhet. Ez olyan döntés, ami meghatározó otthonának és életstílusának szempontjából. Miért ne kérné ki egy szakképzett lakberendező munkatársunk véleményét? Ők szívesen elmennek otthonába, felveszik a méreteket, majd minden kötelezettség nélkül javaslatot tesznek - ezzel segítve tökéletes kanapéjának kiválasztását.

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu