A Big Green Egg legnagyobb előnye az, hogy segítségével a valaha kóstolt legízletesebb ételeket készíthetjük el!

Felhasználóbarát - Mindössze 15 perc alatt felmelegszik a sütési hőmérsékletre. A kerámiafalak pontos hőfokszabályzást biztosítva tartják a meleget, fokozatos hőeloszlás pedig megakadályozza a hot spotok kialakulását. A Használata során jóformán semmi szükség a faszén pótlására: egy adag faszén 4-6 órányi sütésre elég. Sokoldalú - Füstölő, grillező és sütő egyben! Emellett a legnagyszerűbb lassú főző alkalmatosság.

Biztonságos - Az ételek zárt szerkezetben való elkészítésével elkerülhetjük a veszélyes helyzeteket, így a Tojás teljesen gyermekbarát és tökéletesen biztonságos. A kerámiafelület nem forrósodik át izzásig. Erős - mínusz 30°C-tól +400°C-ig ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek. A szél- és időjárásálló kerámia nem rozsdásodik. A termékre Korlátozott Élettartam Garanciát biztosítunk. Jellegzetes dizájn - A Big Green Egg markáns, egyedi dizájnja minden tekintetet magára vonz majd az Ön kertjében is.

big_green_egg_kerti_grillezo

Modellek

big_green_egg_kerti_grillezo

Large

A Large modell még több kényelmet nyújt duplarugós nyitószalagjának köszönhetően, emellett fényűzően nagy mérettel büszkélkedhet. A különböző hozzávalókat akár egyidőben is könnyedén elkészíthetjük rajta. A 46 centiméter átmérőjű grillrácson bőséges hely van egyszerre több homárnak és nagyobb hússzeletnek. Segítségével akár egy komplett ételsort is elkészíthetünk, a krumplit és egyéb zöldségeket grillrácsra helyezett sütőlapon vagy tepsin is megsüthetjük.

A Large modellhez kapható a tartozékok legszélesebb választéka. A sütőállványok és emeletes rácsok sora lehetővé teszi egyszerre akár 10 kilónyi hús vagy hal megsütését is. A Big Green Egghez kifejlesztett rozsdamentes acél paella serpenyő segítségével akár paellát is készíthet. Az Extra Large-hoz hasonlóan, a Large modellekhez választható kiegészítő a fékezhető kerekekkel szerelt talapzat, az oldalpolcok, egy ellenálló asztal vagy egy billentőkar, aminek segítségével könnyebben áthelyezhetjük a Big Green Egget egyik helyről a másikra. A 70 kilogramm súlyú Tojás ideális kiegészítője a retro stílusú szabadtéri konyháknak.

big_green_egg_kerti_grillezo

big_green_egg_kerti_grillezo

big_green_egg_kerti_grillezo

big_green_egg_kerti_grillezo

 

Big Green Egg

További információk:

Fehér és Társai Kft.
Szőlőkert köz 9. 1033 Budapest
t. +36 1 3877909
www.greenegg.hu