Kika dekoráció Szeged

Akár az élénkebb, akár a visszafogottabb színek kedvelői vagyunk, mind megtaláljuk a KIKA tavaszi termékei között a kedvünkre valókat. Ami igazán jó hír még, hogy most már a szegediek is élvezhetik a KIKA által nyújtott előnyöket, ha otthonukról van szó, ugyanis hosszas várakozás után végre 2016 március 22-én, kedden Szegeden, a Makkosházi körút 29. alatt is megnyílt az áruházlánc egy újabb gyöngyszeme. A nyitást már mind a KIKA dolgozói, mind a szegediek nagy izgalommal várták, kedd reggel több száz érdeklődő vásárló várta, hogy megnyissa kapuját az új áruház.

Kika tavaszi asztaldekoráció

Kika tavaszi lakástextil dekoráció

Kika tavaszi lakástextil dekoráció

A mintegy 4000 m2-es eladó- és kiállító téren mindazok a termékek elérhetőek lesznek végre, amely az ország számos pontján, így akik valóban igényesek otthonukra és szeretik bezsebelni otthonuk enteriőrjének dicséreteit, biztosan mind ellátogatnak a délkelet-magyarországi, legújabb lakberendezési áruházba.

Kika asztali mécses

Kika csésze és pohár

Kika design mécses

Kika csészék és poharak Kika Szeged

A szegedi KIKA megnyitásával nemcsak egy új, különleges fejezet indul a szegediek és a KIKA életében, hanem egy valódi, régóta dédelgetett álom válik valóra. A tavasz tehát igazán jól indul Szegeden és a lakberendezési piacon. Győződjön meg erről Ön is a saját szemével!

Kika dekoráció párna és takaró

Kika mécses dekoráció

Kika színes lakástextilek

www.xxxlutz.hu