GermanDesign ÉletTér Stúdió – Német minőségi bútorok

Minőségi német bútorok egy elegáns bemutatóteremben Csillaghegyen. Teljes körű lakberendezés és ÉletTér tervezés személyre szabott megoldásokkal.

Elérhetőség:

Web: https://germandesign.hu

Mobil: +36 30 8138980
veronika.german@germandesign.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Inspiráló ötletek, letisztult formák - GermanDesign ÉletTér Stúdió

Akiket komolyan érdekelnek a lakberendezési megoldások és a valóban minőségi bútorok, azoknak érdemes ellátogatnia a GermanDesign ÉletTér Stúdiónkba és beszereznie minden szükséges terméket a konyha, a nappali, a hálószoba kialakításához. A GermanDesign olyan exkluzív, híres német bútorgyártók termékeit forgalmazó exkluzív bemutatóterem, ahol testközelből ismerkedhetünk meg a legújabb konyhabútor trendekkel, innovatív beépített konyhai gépekkel, a fenntartható lakberendezést közvetítő étkező és fürdőszoba bútorokkal. Neves gyártók ülőbútorain és kanapéin megpihenve körvonalazódhat bennünk a minőségi otthon fogalma, amit szakértő segítők tudnak a saját otthonunkba adaptálni.  Időpont egyeztetést követően várjuk szeretettel! 

Szolgáltatások: 

Home Coaching - ÉletTér kérdéseidre válaszokat találsz a segítségünkkel. Már az ingatlan vásárlás előtti pillanatokban, hogy helyes döntést tudj hozni. Felújítás előtt állsz? Dönts mindig helyesen!

Home Staging - Legyen szó lakásról, hotelről vagy irodáról. Gyors átalakítás néhány új bútor, kiegészítő, lámpa segítségével, hogy minél jobb áron kiadható vagy eladható legyen ingatlanunk.

További szolgáltatások: Tanácsadás, tervezés, kivitelezés, teljes körű lakberendezés, projektbútorozás

Forgalmazott márkáink:

Nolte konyhabútorok, Koinor ülőgarnitúrák, kanapék, fotelek
Gwinner nappali bútorok, Wiemann hálószobai bútorok

Nolte konyháinkat és fürdőszoba bútorainkat a www.noltebudapest.hu oldalon ismerheted meg. 

Galéria

Cikkeink