Kerámia Otthon Webáruház

Kézzel készített konyhai és fürdőszobai kerámia tányérok, csészék, vajtartók, lakás kiegészítők webáruháza otthonunk meghitt pillanataihoz.

Elérhetőség:

Web: https://keramiaotthon.hu

Telefon: +36 70 294 4200
info@keramiaotthon.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Számunkra minden egy romantikus tihanyi hétvégével kezdődött…ekkor találkoztunk először ezekkel a csodálatos kerámia termékekkel, amikbe azonnal beleszerettünk. Rajongásunk azóta is töretlen. Hiszünk abban, hogy termékeinkkel a Te otthonodba is sikerül becsempészni a kifinomult vidéki romantika léleksimogató báját és Te is emlékezetessé varázsolhatod a családi étkezések hangulatát és a konyhában töltött időt.

Webáruházunkban kézzel készített konyhai és fürdőszobai kerámia termékek és kiegészítők széles választékát találod. Kínálatunkban fellelheted a vidéki, vintage, rusztikus, provence-i, és mediterrán hangulatot idéző kerámia étkészleteket, tálakat, tányérokat, csészéket, bögréket. Kedvező ár, gyors kiszállítás.

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

Az imádnivaló farmhouse stílus

Az imádnivaló farmhouse stílus

A farmhouse stílust vidéki módra pár egyszerű dekorációval is megteremthetjük. Nem kell hozzá más, mint néhány stílusos koptatott tömörfa bútor egy antikolt falióra vagy egy kerámia vajtartó.
Karácsonyi tippek a hangulatos tálaláshoz

Karácsonyi tippek a hangulatos tálaláshoz

Ha a karácsonyra gondolunk, az első, ami eszünkbe jut, a rengeteg ajándék. A második, a terített karácsonyi asztal. Az ünnepi asztal körül sürög-forog a család apraja és nagyja.
Adventi hangulat a Kerámia Otthon Webáruházban

Adventi hangulat a Kerámia Otthon Webáruházban

Az advent várakozással teli, varázslatos időszakát és a karácsony boldog, meghitt ünneplését teheted emlékezetessé a Kerámia Otthon-nal. Válogass ajándékötleteink és dekorációs tárgyaink közül!