A kényelem új korszakának születése

A Natuzzi bemutatja az itáliai vállalatcsoport Kutatási és Fejlesztési Központjának új találmányát, az exkluzív Soft Touch technológiával felszerelt Brio kanapét. A Brio esztétikai részleteiben és kimagasló komfortjának tekintetében is egyedülálló termék, melyet a vállalatcsoport olaszországi üzemeiben szakértő kezekkel készítik a mesteremberek, garantálva a 100% Made in Italy minőséget.

Natuzzi Brio kanapé

Natuzzi Brio kanapé

Natuzzi Brio kanapé

Kasmír hatású Dreamfibre mikroszálas kárpit; művészien megvarrt öltözet, mely a szövetek értékes tulajdonságait a mikroszálas anyagok ellenállóképességével és egyszerű kezelhetőségével gazdagítja. A színek mélységét fokozza a szövetek cirmos rajzolata. A Brio a Natuzzi teljes kárpitválasztékával, minden bőrkategóriában kapható: Natúr és fedett bőrökkel és szövettel is, kielégítve a kanapé használatával kapcsolatos különböző igényeket.

Natuzzi Brio kanapé

Soft Touch elektronikus érintőkapcsoló

A kényelmi fokozat szabályozásához elég csak finoman megérinteni a karfa külső oldalába épített, új fejlesztésű Soft Touch elektronikus érintőkapcsolót.

Kényelem 9 másodperc alatt

A Brio hangtalanul nyílik és csukódik, tetszőleges pihenési fokozatba állítható, bármilyen kívánságnak eleget téve. A fejtámla, háttámla és lábtartórész egymás után történő kinyílásával a kanapé valóságos heverővé változik át. A Brio “zero wall” funkciójának köszönhetően a kanapé bárhol elhelyezhető: kerülhet szorosan egy fal mellé, vagy állhat akár a nappali középpontjában.

Natuzzi Brio kanapé

Natuzzi Brio kanapé

Natuzzi Brio kanapé

Tekintse meg a videón működés közben:

Tekintse meg és próbálja ki a Natuzzi bútorokat személyesen is itt: 

Natuzzi Italia - MAXCity


Natuzzi bútor

2040 Törökbálint, Tópark u. 1/a. Térkép

Első emelet, 128-as üzlet.

Telefon: +36 23 510 648

www.natuzzi.hu