Jó visszatekinteni az elmúlt évre, és jó látni, hogy mennyi szépen berendezett otthon született annak ellenére, hogy nehéz éven vagyunk túl. Idén sem dolgozunk hiába. Magazinunk továbbra is hisz az ízlésformálás erejében és bízunk abban, hogy számos inspirációt tudtunk adni a lakásfelújítók és lakásszépítők számára. Nézzük mik tetszettek legjobban olvasóinknak a 2020-as évben.

1. Felújított patinás 200 éves présház várja vendégeit balatoni panorámával

A Balatongyörök településen található Noemi’s Cottage azok számára lehet egy jó választás, akik tökéletes elvonulásra vágynak egy patinás ház stílusosan berendezett helyiségeiben, de a balatoni panorámáról sem szívesen mondanának le. 

Tovább a teljes cikkhez →

Balatoni parasztház fiatalos lakberendezés

2. Személyre szabott kényelem és stílus meleg színekkel 28 m2-en

A TimeLessDesign az utóbbi években olyan belvárosi projektek részesei, ahol a megrendelő elképzelése szerint - jelen esetben egy 58 m2 alapterületű - lakásból kell két kisebbet alkotni. Az alkotni szó nem is túlzás, hiszen a terekből a maximumot kihozva, megszervezve és megtervezve kell a végleges arculatot kialakítani a leendő vevő számára.

Tovább a teljes cikkhez →

Kis lakás lakásdekoráció fehér színnel

3. A kicsi is lehet kényelmes - 36 m2-es frissen felújított belvárosi lakás

Bár a 36 m2 valóban kis alapterületnek nevezhető, a nagy belmagasság mégis javít az arányokon, világosabb és szellősebb hatást eredményez. 

Tovább a teljes cikkhez →

Kis belvárosi lakás ötlete lakberendezéssel

4. 38 m2-es budapesti galériás minilakás modern lakberendezéssel

A TimeLessDesign lakberendezői egy alaposan átgondolt rendszer szerint haladtak. Előnybe részesítették a fémes és betonos anyagokat, és fényes felületeket a szürke és a natúr tónusokat kombinálták. 

Tovább a teljes cikkhez →

Barna és szürke színek a minilakásban

5. 27 m2-es belvárosi kis lakás ötletes hálófülke és konyhabútor kialakítással

A régiségkereskedők és galériák patinás utcájában készült el nemrégiben ez a kis 27 m2-es lakást. A leendő bérlő egy teljesen berendezett és felújított állapotot vehet majd át, amit a TimeLessDesign lakberendezői tettek otthonossá és széppé. A natúr alapszíneken nyugvó koncepció egyedi bútorokkal berendezett egy összefüggő terében talán a legérdekesebb elem a konyhabútor és a hálófülke összeépítése

Tovább a teljes cikkhez →

Apró lakás hálófülkével

6. Antal Réka lakberendező tervei alapján újult meg ez a 27 m2-es Airbnb lakás

Egy 27 m2 alapterületű, földszinti budapesti lakását mutatunk Neked, aminek az eredeti elrendezése nem volt túl kedvező. Íme a látványos végeredmény!

Tovább a teljes cikkhez →

Trendi pálmalevél tapéta

7. A menta és a mályva pasztell árnyalataival színezett csajos lakberendezés 116 m2-en

Fiatal hölgy családi házát tervezte és színezte újra a Complementer Creative Home. Nézd meg a teljes belsőépítészeti tervezésen átesett helyiségek megújult változatát!

Tovább a teljes cikkhez →

Kis konyha étkezővel lakberendező tervei alapján

8. Egyedülálló belsőépítész hölgy tervezett magának új otthont egy régi házban

A Barcelonában élő Montse Morales belsőépítész is úgy döntött, hogy feltérképezi az ingatlanpiacot és kiválasztja magának azt az otthont, amit majd saját elképzelései alapján alakíthat ki. Elmondása szerint a fekvés, a terek és a fények azok a szempontok, amik a kiválasztásnál előnyt élveznek. 

Tovább a teljes cikkhez →

Bercelonai lakás nappali

9. Két 40 m2 alatti lakás a belvárosból lakberendezők által felfrissítve

Lakberendezők bevonásával kreatív ötleteket is becsempészhetünk az elképzeléseinkbe. A TimeLessDesign csapata Budapesten a Székely Bertalan utcában lévő két lakásra, egy 39 és egy 37
m2-es változat felújítására kapott megbízást. 

Tovább a teljes cikkhez →

Konyha kék egyedi bútorral

10. Lakberendezés szívvel-lélekkel - Így újult meg Helgáék 68 m2-es otthona saját ötletek alapján

Budapest központjában találjuk ezt a 68 m2-es lakást. Helga és jegyese az ipari és eklektikus stílus kedvelője. A túlságosan steril enteriőröket nem kedvelik, ezért úgy döntöttek saját elképzelések alapján hozzák ki a lehető legtöbbet ebből a lakásból.

Tovább a teljes cikkhez →

Lakásfelújítás saját erőből