A tekintélyes méretű családi ház helyiségeihez nagyon sok látványterv készült, amit egy cikkben szinte lehetetlen lenne átlátható módon bemutatni. Hogy az alagsori hangulata is befogadható legyen, ide kattintva tekinthetjük meg a földszinti helyiségeket. Ha az emeleten is szeretnénk alaposabban szétnézni, akkor ide kattintva kapunk teljes képet a leendő modern art deco hangulatról. 

A Stúdió vezető tervezője Dóró Judit mesél az alagsori terek és helyiségek berendezéséről: 

Ebben a cikkben a korábban bemutatott budai luxusvilla alagsori részét szeretném bemutatni. Az épület garázsába közvetlenül be tudunk állni, innen közelíthető meg a konditerem a wellness részleg és a földszint is.  Már a garázs is szerves része design szempontjából a háznak. Már itt megjelenik a jellegzetes dió furnér exkluzív 3d ledfal. A designfal különlegessége, hogy a tárolóajtók észrevétlenül a részei a falnak. Ezt a helyiséget úgy kellett kialakítani, hogy egy party esetén ez a helyiség átalakul tánctérré, ezért egy teakonyha blokk is elhelyezésre került ide. Így inkább hasonlít egy szobára mint egy garázsra.

Előtér és party helyszín

Party szoba és tánctér

Dekorburkolat a tánctér falán

Innen jutunk az alagsori bejárati szekcióhoz ami egyben már felvezetése a ház arculatának. A standard lépcsőből egy kellemes megjelenésű, növényszigettel kiegészített design lépcsőt varázsoltunk. Az orsótéri fal puhaságot sugárzó textilbőr burkolatot kapott. 

Dekoratív lépcső tervezés

New art deco lépcső tervezés

A kárpitozott ülőpaddal egybeépített gardróbszekrény egy elegáns összhatást sugároz az aranybetétekkel, az onyx hatású mintában bemart gres burkolattal és a házon végig futó furnérozással együtt. A bársonnyal bevont ledes tükörkeret szinte egybeolvad a ruhatároló bútorelemekkel.

Egyedi tervezésű előszobai bútor

Kárpitozott ülőpad és ruhatároló

Arany színű kiegészítők adnak a térnek itt is egy emelkedettebb hangulatot. Ebből a térből nyílnak a wellness terei, a mosókonyha és a bejárathoz kapcsolódó vendégfürdőszoba blokk is.

Luxus alagsori fürdőszoba

A wellness térben található szanuna, jacuzzi, edzőterem és a sókamra is a tervezési feladatunk része volt. Ezt a több funkciót úgy kellett formába rendezni, hogy egymással is egységet képezzenek. A bronzüveg, onyx, aranyburkolat visszatérő anyagként jelennek meg a térben. Ez a tér a mennyezeti dekorstukkó elemével kapcsolódik össze szervesen a garázzsal. A tér leglátványosabb része a beépített jacuzzi+ bárpult a mögötte lévő átvilágított onyx panellel. A jacuzzit mindkét irányből meg tudjuk közelíteni, hangulatos ledekkel megvilágított lépcsőkkel és növényszigetekkel díszítve.

Alagsori konditerem

A szauna faburkolata szinkronban van a padló fahatású hidegburkolatával. Különlegessége a hátfalon található exkluzív tervezésű világító dekorfal, és a kiegészítő hangulatfények. A spa élmény így válik tökéletessé, amihez a sókamra anyaghasználata is hozzá tartozik . 

Szauna, sószoba

Modern art deco lakberendezés

Jacuzzi pezsgőfürdő

Elegáns szauna luxuslakásban

A sókamrát és az edzőteret egy zöld növényfal és egy goemetrikus mintás designtapéta kapcsolja össze. Az edzőtér különlegessége egy térnövelő tükör, melyet két oldalról egy-egy hátulról átvilágított panel teszi különlegessé. A térkomplexum egy igazán kellemes és elegáns érzetet kapott a megfelelő designelemek és anyagok összjátékával.

Háromszintes lakás alagsora

Élő növényfal a konditeremben

A bejárati térből nyíló vendégfürdőszoba különlegessége a térben lebegő mosdóbútor és zuhanyzó közé helyezett bronztükör elválasztó sáv, mely az intimitásról is gondoskodik is a helyiségben.  

Zuhanyzós fürdőszoba

A nem mindennapi mosókonyha helykihasználása maximális lett, a viszonylag kis helyiségben sok funkció kapott helyet. Ezek a mosás, vasalás, kutyakozmetikázás és még a házvezető nőnek is lett egy lehajtható, beépített pihenő, alvó helye, ebben a minilakrészben.

Luxus teakonyha

Elegáns mosókonyha

Összességében az egész ház rendkívül elegáns, otthonos és exkluzív hangulatú lett, ahol a legmesszebbmenőkig figyelembe vettük a praktikumot is. 

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit Belsőépítész

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign
A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Stúdió tulajdonát képezik!