A svéd Berg & Berg AB padlógyártó importőre, a Berényfa Kft, egyedülálló lehetőséget kínál a vásárlók, a viszonteladók, és a forgalmazók részére! A Berényfa Kft. fő tevékenységi köre fa-, építőanyag kis- és nagykereskedelem, elsősorban orosz-ukrán fenyő-fűrészáru, lombos faáru, valamint külső és belső nyílászárók, lambériák, hajópadlók, szigetelő anyagok, illetve bitumenes zsindelyek forgalmazása. A svéd vállalat kizárólag valódi fából előállított szalagparkettát gyárt. Minőségét tekintve a garantáltan I. osztályú kategóriát képviseli megfizethető áron.

A svéd Berg & Berg vállalat szakterülete a keményfa padló előállítás, amely tevékenységet a legmagasabb, svéd technikai követelmények betartásával és egyúttal az erdők, a környezet tiszteletben tartásával végzi. 12 féle fafajta képviseli a természet színeit: a sötétbarna dió és a meleg vöröses cseresznyétől a világosabb tónusú tölgy és juharig. A fa rajzolatát tekintve a természet megnyilvánulásának végtelen variációi jelennek meg a Berg & Berg padlókon. A történelem nyitott könyvei, melyből most Ön is otthonába engedhet egy fejezetet.

A különös gondossággal kiválasztott alapanyagból készült 3 rétegű padlók az egyedülálló saját fejlesztésű Svedlock kapcsolódási rendszerrel fektethetők le. A gyártó az általa ajánlott lerakási módszerrel installált padlókhoz 25 év garanciát vállal. A Berg & Berg padlók alapanyagainak 70%-a FSC (Forest Stewardness Council) tanúsítvánnyal ellátottak.

A Berg & Berg AB a következő kivitelben gyártja padlóit: ( Jelmagyarázat )

Fafajták: Tölgy, vöröstölgy, kőris, bükk, ezüst juhar (európai), patagóniai körte, patagóniai cseresznye, kanadai juhar, amerikai cseresznye, amerikai dió, jatoba, karibi rózsafa

Méretek: XXL széles (1 lamellás), XL (2 lamellás), XLD 2 lamellás díszítőcsíkos, L (3 lamellás)

Mintázat:
Kőr: Erősen csomós, határozott rajzolatok, Káró: Kevésbé csomós, enyhe színkülönbségek
Pikk: Minimális méretű csomók, gyengébb rajzolatok, Treff: Teljesen csomómentes, minimális színkülönbségek

A csoportosítás nem jelent minőségbeli különbséget, bármelyik szimbólummal ellátott termék első osztályú minőséget képvisel. A megkülönböztetés csupán a gyártásban használt fa válogatását jelenti: hol színesebb rajzolat a cél, hol pedig homogén, egyszínű fapadló! További tájékoztatással szívesen állunk rendelkezésére, kérésére katalógust küldünk. Tevékenységünket Jászberény Ipartelepén lévő, 5000 m2-es telephelyünkön végezzük, amely a 31-es főút mellett található, így könnyedén megközelíthető.

Berényfa Kft.
Jászberény Ipartelep út 1.
Tel: 70/932-4722 - 70/932-4723

www.berenyfakft.hu