Ezen a néven vált ismertté, de használatos az amerikai csempe elnevezés is. Cégünk ebben a termékkörben is több, minőségi gyártó termékeit kínálja vásárlóinak. Beszállítói partnereink közül most a spanyol Mainzu és az olasz CE.SI termékeit mutatjuk be. A csempe elnevezése a párizsi metró jellegzetes falburkolatából ered, melyet először itt használtak majd széles körben - többek között a budapesti kisföldalatti állomásainál - alkalmaztak.

A mellékelt képek jól szemléltetik, hogy otthonunkban a metró csempével egyedi hangulatú felületeket alakíthatunk ki. Ideális választás modern vagy klasszikus fürdőszobai környezetbe, minimál nappalikba és hálószobákba, valamint loft lakások nagyméretű falfelületeire illetve konyháiba. A méretválaszték gyártónként egységes ugyan, de a színekkel, a fugákkal és a fektetési módokkal történő játék széles teret enged a kreativitásnak.

CE.SI: Anyaga: mázas kőporcelán. Méretek: 7,5 x 15 cm és 7,5 x 7,5 cm. Ezek a burkolatok egyedi színekben, fózolás ( szögben csiszolt élek ) nélküli változatban is válaszhatók. Kültéri felhasználásuk lehetséges.
Mainzu: Anyaga: Fehéragyag. Méretek: 10 x 20 cm. Színeket meglévő színpalettából lehet választani, fózólt kialakítással, beltéri használatra.

metró csempe a metróban

metró csempe a metró aluljáróban

metró csempe fürdőszoba fehér

metró csempe konyha törtfehér

metró csempe konyha fekete

metró csempe színmintametró csempe fürdőszoba

metró csempe konyhametró csempe fürdőszoba

Konyha metró csempeFekete metró csempe

metró csempe fürdőszoba fekete

metró csempe fürdőszobametró csempe konyha

metró csempe fürdőszobametró csempe fürdőszoba

metró csempe fürdőszobametró csempe konyha

metró csempe étkező fekete

metró csempe hálószobametró csempe étkező

ACROMAT Kft.

Bemutatóterem: 1061 Budapest, Székely Mihály u. 10.
Tel: +36 ( 1 ) 413 01 36 Fax: +36 ( 1 ) 413 01 27

Kapcsolat: Garad Attila
email: garad.attila@acro.hu
Mobil: + 36 ( 30 ) 551 68 18

www.burkolatesszaniter.hu

metró csempe konyha törtfehér