Ezek a padló- és falburkoló elemek az emberi kultúrák bölcsességét, és a modern ember haladó filozófiáját fejezik ki. Természetes összetevőik, tradicionális mintaviláguk és precíz kivitelezésük új értéket teremt az otthonunkban, kertünkben azaz a közvetlen környezetünkben. A magyar tulajdonú vállalkozás saját tervezésű és gyártású burkolatokkal, jól felismerhető mintáikkal nyitottak minden egyedi elképzelés megvalósítására is Hoffer Ottó tulajdonos vezetésével. 

Otti lábazati kövek

Otti rusztikus kövek

Néhány közkedvelt termékük:

Pietra lapok: kőszínekkel elért harmónia, természetesség, nyugodtság. A Pietra szó követ jelent, és valóban ez a burkolat emberi kéz által megmunkált faragott köveket utánoz. Színben és felületben egyaránt gazdag választékkal rendelkezünk mészkő, homokkő és travertin-hatású felületekkel, pasztell színárnyalatokkal is.

Terrakotta: az égetett agyag meleg otthonossága jellemzi. Az ókori civilizációk is használták az élet számtalan területén. Korsókat, tetőcserepet, hangszert, építőanyagot, vagy akár burkolatot készítettek belőle. Ennek megfelelően az agyag, bézs, vörös, narancssárga, vagy bordósbarna színek dominálnak terrakotta köveinknél.

Stílusos kőlapok Otti Manufactura

Terrazzó és rekeszöntéses cementlapok: Ez a burkolattípus konkrét minták, színek és szimbólumok hordozója. Százharminc színben készítjük, de az egyedi igények esetében néha még ez is kevés. 

Mozaik: Kisebb méretű burkolatok, melyekkel antik kultúrák, törökfürdők mesebeli világát hozhatjuk vissza modern köntösben. Igazi luxushangulatot teremtő naturális illetve gazdagon díszített mozaikok is találhatóak az Otti Manufacturánál.

Otti kandalló burkolat dekoráció

A lisztellók - mint kiegészítő termékek - általában kisebb méretű, párhuzamos oldalakkal rendelkező profilozott dekorcsíkok. Mondhatnánk úgy is: kőstukkók. Sokszor funkcionálisak, néha dizájnelemek. Dekorálhatnak oszlopokat, sarkokat, vízszintesen és függőlegesen oszthatják a falfelületeket.

Kültéri falburkolat családi házak, nyaralók

Részletesebb információkért kérjük tekintsék meg honlapunkat:

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027