De mi történik, ha kiderül, hogy kicsi az asztal, kevés a szék, mert az elmúlt évhez képest gyarapodott a család? A fejvesztett rohanás helyett ilyenkor komoly segítségre van szükség, hiszen senki sem örül, ha egy kényelmetlen, kinyitható széken kell elkölteni az ünnepi vacsorát. A karácsonyvárás hangulata az Impala Bútorkereskedő Kft.-hez is beköszöntött, így az étkezőbútor-kínálat nemcsak megduplázódott, hanem egy részük meost kedvezményesen vásárolható meg.

Úgy tűnik tehát, hogy csak a fantázia és a pénztárca szabhat határt az elképzelések megvalósításának, mert a közel kétezer négyzetméteren az alacsony árfekvésű, és a high technológiát képviselő garnitúrák is már jelen vannak. Ráadásként jár egy pluszpont is a cégnek, mert, ha erre van igényünk, akár egyesével is összeállíthatjuk a számunkra tetsző étkezőbútort, külön kiválasztva az asztalt és a székeket is. Találtunk néhány érdekes és különleges összeállítást.

Az Ilka favázas, lemosható textilbőrrel kárpitozott székek a Paul asztallal együtt több méretben is kaphatók. Ez az összeállítás a klasszikus és a modern háztartásokban is megállja a helyét és igazán hasznos lehet a gyermeksereggel rendelkező családok számára is, hiszen a lemosható textilbőr miatt nem kell aggódni, ha foltot hagy egy-egy elejtett falat.

Ilka étkezőgarnitúra textilbőr szék

A letisztult vonalú Paul asztalhoz remek választás az Ila favázas szék is, melynek különlegesen kialakított háttámlája a kényelmes családi összejövetel záloga. A szék többféle textillel választható és kárpitozható, így mindenki számára adott a lehetőség, hogy lakása dizájnjába tökéletesen illő étkezőbútorral dobja fel az együttléteket.

Paul asztal és Ila favázas szék étkezőbe

A szintén favázas Itala szék és masszív Peter asztal tökéletes választás a nagy karácsonyi összejövetelekhez, mert bár az asztal fix, több méretben is kapható és pad is rendelhető hozzá, így csak a helyiség mérete szab határt a lehetőségeknek.

Itala szék és Peter tömörfa asztal

Az Itala székhez kiválóan illik a Cosmo pad, mely nagy létszámú családok igazán praktikus ülőbútora, mind amellett, hogy elegáns sarokgarnitúra is, amit lehet textilbőrrel, bőrrel, lemosható szövettel és általában bármilyen szövettel kárpitozni.

A Dublin formáció a vendéglátóegység tulajdonosok, a rendezvényszervezők és az irodák érdeklődésére is számot tarthat. Érdekessége a 400 x 120 cm-es tömörfa asztal, melynek legszebb dísze az igazi tömörfa bútor élménye, és a természetességet varázsoló faerezet. Az asztalhoz 12 db szék tartozik, így mindenki elfér az asztalnál, még akkor is, ha csak értekezlet van.

Dublin nagy méretű étkezőasztal

A Lunch garnitúra 180 x 90 cm asztala ismét a tömörfa asztalok egyik gyöngyszeme, még akkor is, ha a hozzá párosított széket csak adott stílusú otthonok és egyéniségek vállalják be.

Launch étkező garnitúra 180 x 90 -es asztal

A Manchester tömörfa asztal és a vásárlók által kedvelt fehér Samba szék magasfényű háttámlája egyszerre tartalmazza a maradandó értékeket és a trendiséget is.

Manchester tömörfa asztal

A felsorolt párosítások azonban csak javaslatok és a kínálat alig 1%-át teszik ki. Az Impala Bútorkereskedő Kft. ismertebb nevén a Székkirály áruházában (1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/B.), még több ezer termék van. Látogasson el hozzánk, és tervezze meg velünk a új étkezőjét!

www.impala.hu