Mozaik burkolat

Jellemző eleme a modern technika vívmányainak látható megjelenítése. A belsőépítészetben jellemző rá a puritán stílus, olykor a gyárépületek belső tereinek felidézése modern, de letisztult formába öntve. A falak színére jellemző a matt fehér szín, olykor a csupaszon hagyott tégla-, vagy csiszolt betonfalak. A padlóburkolatra a hajópadló és a valódi fából készült parketta használata a jellemző, amely egy kis melegséget kölcsönöz a térnek. Az üvegtéglából épített falak térelválasztóként, olykor ablakok helyett is kiváló funkciót töltenek be. 

Fém mozaik

Fürdőszobai mozaik

A légies térben a bútorok extra mérete a kényelmet hangsúlyozza, és a tér ridegségének megtörésében is szerepet játszik élénk színárnyalatával, mellyel mozgalmasságot sugározz. Az ultramodern bútorokat érdemes olykor antik bútorokkal vegyíteni, hogy otthonunkat személyesebbé tegyük, azonban fontos, hogy ne essünk túlzásba.

Fekete mozaik

Aranybarna mozaik

Íves konyhabútor

 Konyhafal mozaik

High tech mozaik

Stílusos burkolat ötlet

Többszínű mozaik

Fém hatású burkolat

Apró kockás mozaik

A stílus alapvető sajátossága, hogy a szórakoztató elektronika és a háztartási berendezések is igényesen megtervezett, mérnöki csúcstechnológiát igényelnek, a rendszer életre keltése csak egy gombnyomásba kerül. Azonban vigyáznunk kell, hogy otthonunkat ne vegye uralma alá a gépies légkör és ne váljon személytelenné.

 

Törekedjünk a véletlenszerűen egymáshoz illeszthetőségre!

A szigorú vonalvezetés megköveteli a minőségi anyagok használatát: krómacél csövek, fémes hatású kiegészítők, alumínium, üveg- és fémmozaikok, színezett üveg, minőségi bőrbútorok, tükör és fémgőzölt műanyag. Színvilágában és az anyagok használatában kevés szabadságot enged. Klasszikus vonal a fekete-fehér és a szürke különféle változatai. A stílus keménységét viszont az élénkebb színek lágyíthatják.

 

 

Mozaik burkolat Budaörs

Art deco burkolat

A tiszta formák és a légies terek a biztonságot, a bizalmat, a profizmust, illetve a gazdagságot sugallják az otthonunkba látogatónak.

Költöztesse be otthonába a profizmus jegyeit egy "gombnyomásra"!

Az alumínium, fém- és üvegmozaikok forgalmazója:

A természetes kövek forgalmazója:

Természetes Kövek Háza

Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770
e-mail: info@mediterranepitohaz.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt!