A Cocobeat névre keresztelt design-termékcsalád alapanyagát tekintve is megállja helyét ökovilágunkban.

Merész terek, még merészebb alapanyagok

A magas minőség hátterében alapos, jól átgondolt és szigorú előkészítési folyamat áll. Sűrűségének és nagyfokú szilárdságának köszönhetően védett a gombákkal, mikroorganizmusokkal szemben, így nem kell tartanunk a penész jelentkezésétől vagy a nedvesedéstől. Összetételének köszönhetően kiváló hőszigetelője és burkolata lehet oldalfalunknak és padlónknak, hosszú élete és tartóssága miatt pedig nem kell gondoskodnunk a cseréjéről sem.

Kókuszdió burkolat

 

Amikor a látvány és a funkció egyensúlyban marad

Aki meleg, barátságos és otthonos környezetet szeretne teremteni a lakás vizes helyiségeiben is, annak kifejezetten ajánlott ez az extravagáns, mégis természetes és időtálló burkolat, mely egzotikus megjelenésével megnyugtató és üdítő látvány is egyben. A Cocobeat mozaikcsalád funkcionalitása, külleme és ökológiája egyaránt fontos volt a termék megalkotójának. Az nem kérdés, hogy esztétikus és kellemes megjelenésű, de valóban víz-, pára- és penészálló lenne? Mi történik, ha nedvesség éri, hiszen mégiscsak kókuszdióhéj!? A jó hír az, hogy gyanta-tartalmának köszönhetően a víz nem tud beszivárogni a pórusaiba, így nem keletkezhet penész. Felrakása egyszerű, az eljárás ugyanaz, mint bármely más, eddig látott mozaikcsaládnál. Válogatott elemekből áll: szín, görbület és vastagság szerint csoportosított héjdarabkák alkotják egységes szerkezetét.

Az igényesség erény

A kókuszdióhéj-mozaik kiválóan alkalmas bútorok felületének takarására, fal- és padlóburkolásra, bármire, ami kreativitásunkat hűen tükrözi. Engedjük szabadon fantáziánkat, valósítsuk meg egyedi ötleteinket, adjunk teret igényeinknek, hiszen a minőségi alapanyag felhasználásával egészen különleges, mutatós és higiénikusan elegáns tereket képezhetünk. A siker pedig garantált lesz. A termékek megtekinthetők a www.cocobeat.hu honlapon.

Kókuszdió burkolat

Trópusifa Stúdió

1036, Budapest, Bécsi út 85.
Tel: 06-1-430-0150 - Fax: 06-1-430-0151

Weboldalaink:

www.tropusifaparketta.hu - parketta padlófűtésre
www.otthonosteraszok.hu - a nyaralás élménye saját teraszán