Új trend lett a rusztikus, szabálytalan mészkőből készült burkolat, ami szépen kiegészítette a kerteket díszítő kő virágtartókat, szökőkutakat vagy szobrokat. Az új divatirányzat csak a kő formájában és felületi megmunkálásában változtatott a régin, hiszen például a csiszolt, szabályos méretű Solnhofeni mészkő már a barokk korban megjelent hazánkban az egyházi épületek padlóján.

Új építésű házakon szabálytalan kőburkolatot ma már inkább csak elvétve találunk, a belőle készített mediterrán kőcsík és kőpanel azonban egyre népszerűbb kültéren és beltérben egyaránt. Régebben a rusztikus kőburkolat az egyik legmeghatározóbb mediterrán stíluselem volt, ugyanakkor ma már a letisztult minimálban és a természetes színeket és anyagokat kedvelő zen stílusban is egyre nagyobb hangsúlyt kap.

Kontrasztos bútorokkal és kiegészítőkkel kombinálva izgalmas és egyedi tereket hozhatunk létre általa. A hangulatvilágítás elemeként pedig - a legújabb trend szerint - sejtelmességet és misztikusságot sugall.

Mediterrán kő mediterrán lakberendezés

Dekorburkolat hálószoba

Mediterrán burkolókő

Szürke mediterrán kő palakő

A Mediterrán Építőház által forgalmazott rusztikus falburkolatok különféle kőzetekből (mészkő, márvány, pala, kvarcit stb.) és változatos színvilággal kaphatók. Lehetnek tört vagy vágott felületűek, egészen vékony csíkok, vagy akár 3 dimenziós megjelenésűek. Mivel többféle méretben és vastagságban készülnek, ezért gipszkartonra – hálózva és egyesével is - felragaszthatók. Bár időigényes, de sokkal természetesebb hatású az egyesével felburkolt kőfal, mert nem szabályos panelként ismétlődő mintázatot ad. Ha azonban a letisztult vonalvezetésű, ritmikusan ismétlődő formákat kedveljük, akkor válasszuk a hálózott kőpaneleket!

Kültéri dekorburkolat homlokzatBeltéri mediterrán dekorburkolat

Mediterrán kő dekoráció nappaliban

Különleges mediterrán kő

Különleges mediterrán kő

Nem kell tartani a burkolással járó kaotikus állapotoktól – még lakott épületekben sem, - ugyanis a Mediterrán Építőház burkolói egy korszerű és speciális technológiával kisebb falfelületeken könnyen, tisztán, gyorsan, sitt- és pormentesen végzik a munkát!

Beltéri mediterrán dekorburkolat

Beltéri mediterrán kőburkolat

Mediterrán kőburkolat kis falszakaszon

Fürdőszoba dekorburkolat

Rusztikus burkolókő


Vigyen szenvedélyt otthonába!

 Mediterrán Építőház Kft.

Mediterrán Építőház Budaörs

Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500-770
e-mail: info@mediterranepitohaz.hu

www.mediterranepitohaz.hu

Tekintse meg termékeinket a Lakberinfo.hu - Termékkeresőjében >>

rusztikus dekorburkolat

Szürke beltéri mediterrán dekorburkolat

Mediterrán homlokzatburkolat