Most az Kaindl padlóburkolataiból szeretnénk bemutatni néhányat.
Az Authentic burkolat sorozat igazi minőségi élvezetet nyújt. A cég legfőbb erénye, hogy kifejezetten ügyel még a legapróbb részletekre is. E padlóburkolat alapját a klasszikus, csiszolt tölgyfa képezi. A többféle színezési lehetősséggel a variációk száma szinte végtelenül sok. Mégis minden egyes padló egyedi, hiszen a fák erezetei, mintái határozzák meg a végeredményt.

Kaindl Autenthic csiszolt tölgy szín

Csiszolt tölgy színű laminált parketta

Authentic padló osztrák minőség

Laminált padló hagyományos minőségi

Trópusifa hatású padlóburkolat

Trópusifa hatású laminált lap

A tökéletes idillt hozza el otthonába a Comfort márkára hallgató parketta kollekció. Ezek a padlólapok hangszigetelő tulajdonságukról híresek, kellemes, meleg felületük ideális lábainknak, rugalmasak, valamint ellenállnak a kopásnak. A többféle színben kapható padlóburkolat alapját a parafa képezi.

Kaindl laminált lap gyerekszobába

Laminált parketta gyerekszoba szín

Irodai laminált parketta ami tartós

Tartós laminált parketta

Azt mondják, a kreativitás mindig valami újszerűt jelent. A Kaindl Creative nevet viselő padlóburkolat részben játékos, rajzos színes, illetve vintage, koptatott hatású motívumokat tartalmaz, mely igazi karaktert varázsol minden helyiségnek. Kitűnően alkalmas gyerekszobákba, előszobába, modern fiatalos lakásokba, merészebb irodákba ahol nemcsak az egyediségre, de a strapabírásra is szükség van.

Színes és mintás laminált padló gyerekszobába

Színes és mintás laminált padló gyerekszobába

Vintage mintás padlólap

Vintage mintás burkolat

Végül elérkeztünk a klasszikus, szolid padlóburkolathoz, mely sohasem veszít aktualitásából.  Ezek a terhelést kitűnően bíró Solid burkolatok, minden időben megállják a helyüket, könnyű őket ápolni, és hosszú évek múltán is ugyanúgy néznek ki, mintha újonnan vásároltuk volna őket. Fautánzatú mintájuk pedig nem veszít minőségükből.

Klasszikus megjelenésű padlóburkolat

Hagyományos általános laminált parketta

Elegáns laminált parketta ötlet

Sötét színű padlóburkolat Kaindl

További minták: www.kaindl.com