Art Építőház beton hatású dekorburkolat

Ma már számos stílusban alakíthatjuk ki otthonunkat, lakásunkat irodánkat. Több lakberendezési stílus lehet domináns, a mediterrán, a minimál vagy akár a vintage. Bármelyiket is szeretnénk, ezer féle bútor, tapéta, szőnyeg közül választhatunk. Ha valami egyedit szeretnénk, akkor ma már az sem lehetetlen. Mindenre találunk valami handmade, azaz teljesen kézzel készített megoldást. Így van ez a dekorburkolatokkal is. Megszámlálhatatlan mennyiségű termékből választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet a teraszra, a fürdőszobába, nappalira, kandallóra. Magas fényű kerámia, vékony pattintott kőburkolat, esetleg egy csiszolt természetes kő vagy egy betonhatású nagyméretű panel?

Ha szeretnénk egy igazán trendi handmade burkolatot otthonunkba, akkor válasszuk a fugamentes dekorburkolatokat, melyek igazán strapabíróak, tartósak és bármilyen felület kialakítható velük. Megfelelő minőségű betonfelületre a helyszínen hordják fel a kívánt bevonatokat 6-10 rétegben. A rétegek között speciális csiszolással és felületkezelésekkel érik el a végső hatásokat. A rétegek felhordásától függően lehet teljesen homogén vagy kőhatású, beton megjelenésű is. Természetesen minden típusú padló más-más anyagból készül, és mindegyik típus alkalmazható teraszon, aljzaton és oldalfalon, lépcsőn, zuhanyzóban sőt még bútorlapon, bútorok fronfelületén is. Ezutóbbi esetében a réteg vastagsága egészen finom és vékony, nem haladja meg a 3 millimétert. 

Beton hatású dekorburkolat egyedi tervek alapján

A felhasznált anyagokat és rétegrendeket úgy fejlesztették ki, hogy ipari környezetben is megállják a helyüket. Bátran alkalmazhatóak irodákban, üzlethelyiségekben, lakásokban, kültéren és beltérben. Tisztításuk során ph semleges tisztítószert kell használnunk, a felületet a fához hasonló padlóápolókkal tartsuk karban. 2-3 évente nagy forgalmú terekben érdemes egy gépi tisztítással, viaszolással felfrissíteni a burkolatot, ezzel megnövelhetjük különleges burkolatunk élettartamát.

Homogén fuga nélküli dekorburkolat ötlet Budapest

Ha valaki ilyet szeretne, akkor nagyon fontos, hogy már a tervezési stádiumban egyeztessen a kivitelezővel, hogy a megfelelő betonminőség, betonvastagság készüljön el a kiválasztott bevonat alá. A tervezők munkáját profi tervező segédletek segítik.

Tudj meg többet az Art Építőháztól!

www.oryfloor.com

Válogatás referenciáink közül:

Art Építőház beton hatású dekorburkolat

Dekorburkolat fal és padlóra, bútorra

Dekorburkolat fal és padlóra, bútorra

Dekorburkolat fal és padlóra, bútorra fürdőszobába

Dekorburkolat fal és padlóra, bútorra lépcsőlapokra