Otti külső homlokzatburkolat

A kőfelületek a lakásdekoráció egyre népszerűbb alkotóelemei, változatos és izgalmas megoldást képviselve az unásig ismert sima vagy mázas felületű burkolatokkal szemben. Az Otti Manufactura semmivel sem összetéveszthető burkolatai műkőből, pontosabban speciálisan könnyített kvarcbetonból készülnek és bármilyen stílusban megálmodott enteriőrnek különleges egyediséget kölcsönöznek, hogy mindenki megvalósíthassa álmai enteriőrjét.

A valódi, természet alkotta köveket megszólalásig idéző lapokat a legkisebb részletekre kiterjedő különös körültekintéssel készítjük. Így az egyedi technológiával, rekeszöntéses sablonokban formázott felületek hitelesen jelenítik meg a természetes „kőhatást”. Burkolataik pozitív kisugárzású, természethű atmoszférát teremtenek akár csupán falfelületen, vagy akár a teljes épületbelső különféle tereiben alkalmazva.

Balatoni ház homlokzatburkolat

Otti falburkolat és padlólapok egyedi tervezés

Otti fürdőszoba burkolat

Hálószobai falburkolat Otti kővel

Homlokzati burkolatnak is remek választás az Otti kő, hiszen fagyálló lapjaik ellenállnak az időjárás viszontagságainak és hőszigetelő elemekre is felrakhatók.

Rusztikus falburkolat műkőből

Bemutatótermükben az Otti kövek burkolásához kifejlesztett speciális ragasztókat, fugázókat és felületkezelőket kínálnak, melyek felhasználásához szakképzett munkatársaik nyújtanak segítséget.
Mivel burkolataik művészi gondossággal kivitelezett, manufakturális gyártástechnológiával, kézzel készített egyedi termékek, ezért előállításuk időigényes.

Fürdőszobai Otti burkolat

A gyártási időt a munkaigényhez hasonlóan a készítendő felület mennyisége is meghatározza, így egy megrendelés átlagos átfutási ideje 6-8 hét. Székesfehérvári raktárunkban előre gyártott, azonnal elvihető burkolati és térdekorációs elemeket kínálnak, melyek mennyisége folyamatosan változik, viszont útra készen várják a kompromisszum kész vásárlókat. A legkülönlegesebb megoldások akkor szolgálnak minket igazán, ha tartósak és sosem mennek ki a divatból. 

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027