Otti sarokelem burkolat

A paletta kialakításának kezdetekor tervezőcsapatunk alaposan megvizsgálta a kőházak építésének sajátosságait. Feltettük a kérdést: mitől tűnik oly robusztusnak egy kőépület? A válasz a tömbszerűség érzetében keresendő, melyet a rakott kövek sarokátfedése idéz elő. Ebből a tapasztalatból merítve alakítottuk ki burkolataink kiegészítőjeként a speciális sarokelemeket, melyek a valódi kőépületek tömbszerű megjelenését hivatottak biztosítani a tökéletes összhatás érdekében.

Otti sarokelem burkolat

A mára több száz terméket felölelő kínálat az egyedi kidolgozások, a speciális vásárlói és tervezői igények megformálása okán napjainkban is bővül. Közel háromszáz féle sablonunk garantálja burkolataink egyediségét, eredetiségét. Művészeink az öntőformák kialakításakor arra is gondoltak, ha a megrendelő-tervező fali burkolatnak használja köveinket, akkor a sarokelemektől és kváderektől kezdődően az áthidalókon keresztül a különféle kőszegélyekig és párkányokig, valóban minden jellemzőjében autentikus felületet alakíthasson ki. A változatosságot és egyediséget szolgálja, hogy a díszburkolatokat közel 150 féle színárnyalatban készítjük.

Otti sarokelem burkolat

Otti sarokelem burkolat

Otti sarokelem burkolat

Otti sarokelem burkolat

Kopásállóságban az Otti burkolatok a tömött mészkövek, márványok tulajdonságaihoz hasonlóak és rendkívül hosszú időn keresztül megőrzik állagukat. Jóval kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a greslapok vagy a mázas kerámiák. Jellemzőjük, hogy egy-egy véletlen felületi mechanikai sérülés csak fokozza a klasszikus hatást. Időtállóan szép burkolataink megannyi szín-, méret- és felületi kivitelben állnak vásárlóink és a tervezők rendelkezésére.

Otti Manufactura Kft.

BoltOtti bemutatóterem: 8000 Székesfehérvár, Sárkeresztúri út 14.
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00, Szombat: 08:00 - 13:00

www.ottiburkolat.hu

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027

www.facebook.com/ottiburkolat

Otti logo