A STAR STONE ugyan egy új márka Magyarországon, de gyökerei több, mint egy évtizedre nyúlnak vissza a beton és gipszalapú díszítőelemek gyártásában. A cég neve egybeforrt a kiváló minőség fogalmával, amely mind a mai napig jellemző az összes általuk megtervezett és kivitelezett burkolatra. 

Star Stone falra

Mit érdemes tudni a STAR STONE-ról?

A STAR STONE egy 100%-ban román tulajdonban lévő vállalkozás, amely 2007-ben kezdett el termelni wet-cast gyártósorán változatos termékfelhozatalát. A folyamatos személyzeti és technológiai befektetéseknek köszönhetően napjainkra egy folyamatosan bővülő céggé nőtte ki magát. Az összes STAR STONE terméket saját design csapat tervezi és készít belőlük prototípusokat a természetes kő valódi alternatívájaként.

A még jobb gyártmányok elérése érdekében pedig 2016 május 11-től már rendelkeznek a 01101334837 számú ISO 9001:2008-as, minőségirányítási szabvány-, valamint az ISO 1400:2015 környezetirányítási tanúsítványával is. Emellett elhódította a legtöbb szavazatot a QUDAL – QUALITY meDAL Romania Construction 2108/2019-es felmérésén, amivel minőségileg az elsők lettek. Ezt támasztja alá az is, hogy minden STAR STONE termék minimum 5 év garanciával párosul.

Korszerű gyártási technológiák

A STAR STONE burkolatok és díszítőelemek különleges technológiákkal készülnek, és első látásra talán meg sem mondanánk róluk, hogy eltérőek. Ez azonban nem befolyásolja sem a strukturális ellenállásukat, sem pedig a színüket. Minden terméküket vibrációs tömörítéssel gyártják, amellyel így háromszor nagyobb ellenállásuk lesz az öntött betonéhoz képest.

Kőburkolataik emellett olyan technológiákat foglalnak magukban, mint a STAR STONE Power, -Protect, -Clean és -Real:

  • a Power biztosítja az átlagon felüli ellenállást, miután a legjobb adalékanyagokat használják fel,
  • a Protect során egy háromdimenziós erősítést alkalmaznak a termék teljes tömegében, jelentősen növelve ezzel a repedések, hasadások megjelenését, valamint a használati és fagyás-kiengedés ellenállást
  • a Clean technológiával a burkolat felületére egy védőréteget helyeznek, ezzel még ellenállóbb lesz a termék, és könnyebben tisztítható, miután nem ragad meg a felületén a kosz,
  • a Real segítségével pedig a természetes textúrák legtöbb és legapróbb részletei is reprodukálhatók, így valóban élethű alternatívát képviselnek a burkolatok.

Star Stone burkolat már Magyarországon is

Országos disztribútor hálózat

Legyen szó STAR STONE kő- vagy téglaburkolatokról, dekoratív kőburkolatokról, úszómedence szegélyekről vagy kerítés-, terasz-, erkély kellékekről, nem lesz gondunk beszerezni őket Magyarországon. Gyártmányaik olyannyira keresettek – több, mint 1 millió értékesített termék -, hogy legalább 300 viszonteladóval rendelkeznek szerte hazánk területén. Csak ki kell választani a megyét, amelyikben tartózkodunk, és felkeresni kérésünkkel a legközelebbi viszonteladót, vagy kapcsolatba lépni az illetékes területi képviselővel. Egy személyre szabott árajánlat után pedig szupergyorsan kiszállítják a kért termékeket a megbeszélt mennyiségben.

Amennyiben nem vagyunk biztosak, hogy melyik STAR STONE burkolat, szegélykő, kerítésoszlop fedél vagy egyéb árucikk az ideális számunkra, lehetőség van előzetes mintadarab rendelésre is viszonteladóiktól. Ha pedig szeretnénk megtekinteni már beszerelt állapotukban is termékeiket, akkor ellátogathatunk bemutatókertjük valamelyikébe. A legjobb döntés meghozatalában mindig van a közelben egy elérhető munkatársuk, aki hatékony segítséggel tud szolgálni.

A STAR STONE márkanevet mindenképp érdemes megjegyezni, ha kiváló minőségű és valóban élethű beton- és gipszalapú díszítőelem után kutatunk. Termékeik hosszútávú és dekoratív megoldást nyújtanak kültéri és beltéri burkolatként egyaránt, legyen szó magán- vagy közcélú felhasználásról.