Solymár Otti kandalló

Ebben a cikkben felfedezzük a betonból készült fal-, illetve padlóburkolatok varázsát, és megmutatjuk, hogyan alakíthatják át ezek a megoldások a tér megjelenését és hangulatát. A nappali az életterünk fontos helyisége, ahol nem érdemes konvencionális vagy unalmas megoldásokat alkalmazni. Az Otti Manufacturánál különleges, hazai tervezésű és gyártású nappali fal- és padlóburkolatokat találhatunk. Ezek a termékek stílusfüggetlenek, ami azt jelenti, hogy bármilyen stílusú épületben megállják a helyüket. A falburkolatok nappaliba, olvasósarokba vagy kandallók köré történő beépítése egy kiváló döntés, ami évtizedekre meghatározza otthona hangulatát.

Otti beton falburkolat

Rusztikus kőburkolat magyar manufactura

Az Otti Manufacturában készült fal- és padlóburkolatok egyedi és vonzó választási lehetőségeket kínálnak. Több, mint kétszáz féle színárnyalatból választhatunk, melyek modern és időtálló atmoszférát teremtenek, miközben a burkolatok egyediségükkel kiemelik a teret a szokványos megoldások közül.

Olvasósarok

sárga Ikea fotel

A betonpadlók tartóssága és ellenállósága kiválóvá teszi őket olyan területeken is, mint a nappali, ahol gyakran nagyobb a forgalom. Emellett a beton kiválóan variálható, lehetővé téve különböző színek, textúrák és minták alkalmazását, így könnyen testre szabhatjuk a terünket.

Rusztikus kandalló és ópiumasztal

Kandalló keret Otti kőből

Tervezéskor érdemes figyelembe venni néhány alapelvet. A kontrasztos kiegészítők, például szőnyegek vagy bútorok, segíthetnek kiemelni a betonpadló szépségét. A természetes fény kihasználása és a megfelelő világítás szintén fontos elemek a tervezési folyamatban. Az olvasósarok tervezésekor a beton padlók elegáns megjelenésüket mutathatják meg igazán. Kényelmes olvasószékek és a padlószinttel kontrasztot képező lámpák segíthetnek ebben. Az Otti Manufactura termékei nemcsak esztétikailag vonzók, hanem praktikusak is. Könnyen tisztíthatók, és a megfelelő szigeteléssel kiváló hővezetőképességet nyújtanak. 

Betonburkolat a folyosón, közlekedőben

Rusztikus kőburkolat és színazonos falburkolat

Klasszikus falburkolat betonból
A betonból készült burkolatok elegáns megjelenésükkel és sokoldalúságukkal tökéletesen illeszkednek a nappali és olvasósarok tervezésébe, teremtve ezzel egy modern, időtálló és egyedi atmoszférát. Élvezzük az Otti kövek varázsát otthonunkban! Fotók: Kovács Marcsi. Túri Márton, Veranda Magazin.

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat:

Tervező iroda: 06 70/683 7027

www.facebook.com/ottiburkolat