A látogatókat az üzem vezetője, Hoffer Ottó fogadja, aki nem csak a cég tulajdonosa, hanem a lelke és motorja is.

Vendégek az Otti üzemben

A látogatás a sablonkészítő műhelyben kezdődik, ahol három tehetséges művész a tervek alapján kreatív és egyedi mintadarabokat farag és fúr. Itt születnek meg az úgynevezett ősformák, amelyek alapján készülnek a szilikon öntősablonok.

Öntőminták Otti gyár

Kézzel készülő burkolatok

A cég büszke arra, hogy valódi manufaktúraként működik. Termékeik 100%-ban magyar gyártásúak, helyi alapanyagokból, és mivel egyedi tervezésűek, a sablonok elkészítéséhez és a burkolatok gyártásához is rengeteg kézi munkaóra szükséges. Az öntősablonok az üzem másik részébe kerülnek, ahol speciális betonkeverő gépek segítségével készülnek el a kikísérletezett alapanyagokból. A terméktől függően 12-14 összetevőből álló, speciális betonból készülnek a burkolatok, amelyek időtállóak, kopás- és fagyállóak.

Öntősablon

Festékpor burkolat színezéshez

Cica alszik a műhelyben

Az öntés után a munka ismét visszakerül az emberi kézbe. A csapat gumikesztyűt húzva kézzel tölti meg a sablonokat, és másnap reggel már kivehető a majdnem kész termék. A burkolatoknak ezt követően még kapnak egy felületi kezelést, hogy tökéletes állapotban kerüljenek ki a gyárból.

Kőhatású burkolat magyar

Apró kocka burkolat

A cég termékkínálata lenyűgöző: több mint nyolcszáz különböző termék közül választhatnak a vásárlók. Ezek nem csak burkolatok, hanem különböző építészeti elemek, kővázák, falikutak, címerek és köztéri szobrok is.

Jellegzetes Otti kőburkolat

Kék mintás burkolat

Otti falburkolat minták

A látogatók számára az Otti Manufactura Kft. nem csupán egy gyártóüzem, hanem egy olyan hely, ahol a betonburkolatok nem pusztán termékek, hanem igazi kézműves csodák, egyedi alkotások, melyek minden egyes mozzanatban tükrözik a manufaktúra szeretetteljes és precíz munkáját.

Otti katalógus burkolat

Otti kövek padlón és falon
Látogasson el még ma a BoltOtti Bemutatóterembe, ahol megnézheti a betonburkolatok új dimenzióját!

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat:

Tervező iroda: 06 70/683 7027

www.facebook.com/ottiburkolat