Kültéri burkolat dézsa körül

Mivel a hétköznapjaink sokkal pörgősebbek, jobban igénybe veszik a szervezetet az emberek egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak az egészségüknek és a testi-lelki egyensúlyuk fenntartásának. Ebből fakadóan az otthonokban és a szállodákban is elterjedtek a wellness helyiségek, ahol az emberek ellazulhatnak, kikapcsolódhatnak, és hetekre feltöltődhetnek. Az Otti Manufctura termékek szerepe a tökéletes és stílusos wellness terek kialakításában kulcsfontosságú. A kőburkolatokat például a szaunatérben csak a kályha mögött alkalmazzák, mivel a beton és műkő felhevülhet, ez arra utal, hogy az anyagválasztásnak fontos szerepe van a wellness helyiségek tervezésében.

Wellness részleg rönkházban

Otti falburkolat diagonálban

Az Otti burkolatok és kövek a megfelelő anyagválasztás példái, mivel tartósak és ellenállók a változó hőmérséklettel és a nedvességgel és a páratartalommal szemben. Az Otti kövek egyedi tervezésű mintáival esztétikai értékük révén is hozzájárulnak a wellness élményhez. A helyiségek megjelenése fontos szempont a vendégek vagy otthonuk lakói számára, hiszen a vonzó környezet hozzájárul a relaxációhoz és a jó közérzethez.

Egyedi kandallókeret luxus wellness sarokban

Wellness fürdődézsával

A könnyen tisztítható felületek szintén elengedhetetlenek a wellness területeken, mivel a higiénia itt különösen fontos. Az Otti kőlapok ebben a tekintetben is kiválóak, hiszen a felületkezelő anyagaik révén lehetővé teszik a könnyű tisztítást.

Szauna burkolat Otti kövekkel

Kézműves padlólap Székesfehérvár

Wellness közlekedő csúszásmentes kővel

Az Otti Manufactura burkolatválasztéka sokoldalúságának köszönhetően széles körben alkalmazható, legyen szó modern, klasszikus vagy rusztikus stílusú wellness terekről. A padlófűtésre és falfűtésre való alkalmazásuk lehetővé teszi a kényelmes hőmérséklet fenntartását.

Otti burkolat zuhanyzó burkolata

Egyedi tervezésű zuhanyfülke kőburkolattal

Kőmosdó tál

Kézmosó Otti burkolattal

Egyedi építésű masszázskád Otti kővel

Falfülke kialakítása Otti kővel

Lounge pihenő szoba egyedi mintás burkolattal

Fotók: Otti Manufactura referenciák. 

Bemutatóterem - BoltOtti

www.ottimanufactura.hu

Cím: Székesfehérvár, Szárcsa u.38
Tel: +36-70-866-8288
kommunikacio@ottiburkolat.com

Kapcsolat:

Tervező iroda: 06 70/683 7027

www.facebook.com/ottiburkolat