K.K.BELTÉR Stúdió - Kirják József

A budapesti és kecskeméti irodákban működő K.K. BELTÉR Studió vállalja 3D vizualizációk készítését, teljeskörű belsőépítészeti tervezést és kivitelezést valamint egyedi bútortervezést és gyártást.

Elérhetőség:

Web: https://www.kkbelter.hu
Cím: 6000 Kecskemét, Kadarka u. 5 Térképen
Mobil: +36302399427
info[kukac]kkbelter.hu

Budapesti irodánk címe: 1021 Budapest, Zuhatag sor 13. 

A K.K. Beltér Stúdió Kirják József és Kisgyörgy Melinda okleveles faipari mérnökök alapításával jött létre. Kirják József, felsőfokú végzettségű designer, bútortervező, aki a kezdetektől fogva mindmáig aktív vezető szerepet vállal a cég minden egyes projektjének, termékének megtervezésében és kivitelezésében. Lapozza át Portfóliónkat itt.

Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal jelen vagyunk a magyar– és nemzetközi piacon, kiszolgálva ezáltal az egyedi és exkluzív igényeket. A minőségi alapanyagok használatával, a korszerű gyártási technológiák bevezetésével és alkalmazásával - és nem utolsó sorban - a kézműves hagyományok folytatásával sikerült egy egyedi stílust kialakítanunk, amely számos megrendelőnknek nyújtott barátságos és komfortos megoldást.

Cégünk tevékenységi körébe tartoznak:

A K.K.BELTÉR Stúdió megoldásokat ad belsőépítészet, bútortervezés, 3D látványtervezés vagy lakberendezés terén.

Hogy mindez mit jelent? Leírjuk röviden:

- A legelőnyösebb mindenki számára, ha már az építészeti tervekkel egyidőben felkeresnek minket, mert ezáltal koncepcionálisan ideális megoldást tudunk találni a leendő családi ház, lakás, iroda, kereskedelmi egység, üzlet stb. belsőépítészeti kialakításában. A gépészeti- és elektromos felállások ezáltal a helyükre kerülnek, nincs utólagos rombolás, átalakítás, mert minden úgy kerül kialakításra, ahogyan a megrendelő szeretné.

- Ha egy meglévő helyiséget, egységet szeretne átalakítani és az Ön igénye és hangulata szerint kialakítani, de menet közben elbizonytalanodik vagy nincs ideje mindezt véghezvinni... megcsináljuk! Egységes rálátás szükséges, ezért a komplex feladatokat bízza szakemberre!

- Elkészítjük a 3D látványterveket, virtuális sétát tehet a lakásban, a családi ház vagy a tervezendő épület egyes helyiségei között, ezáltal könnyebbé válik a belsőépítészet, bútortervezés lebonyolítása.

- Vannak olyan jellegű bútorok, amelyeket a kereskedelemben nem tud készen megvásárolni. Ezért a helyszín adottságai illetve az egyediség függvényében egyedi bútorozás megtervezése és kivitelezése szükséges. A bútorozás -a tervezéstől a helyszínre való beszereléséig- végig nyomon van követve.

- Kérje segítségünket konyha, nappali, étkező, fürdőszoba, gyerekszoba, üzlet, iroda, vendéglátó egység(étterem, cukrászda) stb. belsőépítészeti- és bútortervezésében!

- Konyhabútor, nappali bútor, étkezőbútor, fürdőszobabútor, sajátos- egyedi megoldású beépített szekrény, üzletek bútorozása, vendéglátó egységek bútorozása, irodabútor gyártása és helyszínre szerelése a feladatköreink közé tartozik."

Galéria

Cikkeink

Gardróbszoba 3D-s látványtervekkel

Gardróbszoba 3D-s látványtervekkel

Nem nagyon találunk olyan hölgyet aki nem mondana azonnal igent egy jól megtervezett és szépen kivitelezett gardróbszobára. Mutatunk egy céget akik valóra is váltják ezeket az álmokat.