Legjellemzőbbek a papír, bambusz, szizál illetve más természetes alapanyagokból készült falikárpitok, tapéták. Lehetőség van nagykereskedelmi vásárlásra is, viszonteladókat, illetve tervezőket is várnak a tulajdonosok.

QUARTZ - Ásványok és újrafeldolgozott műselyem kombinációja vlies alapú hátlapon.

KASHMIR - Vlies alapú textil tapéta.

VICTORIA - mintás szövet tapéta. Angolos stílusú mintáival, a belső tér egyik különlegessége lehet.

MILANO - falkárpit. Anyagában szőtt, klasszikus minta és színvilágot megjelenítő, igényes stílusú, 140 cm szélességével is a különleges felületek kialakítására alkalmas tapétakülönlegesség.

DISCO - papír alapú színes tapéta. A retró világát idéző, határozott színvilágú, nagyon kellemes felületek kialakítására alkalmas papír alapú tapéták együttese.

FOJA - természetes alapanyagú tapéta. Kétféle tapéta található ebben a mintakönyvben, a bambuszból és a sisalból készültek. Mindkettő a természetes alapanyaghoz legközelebb eső színekben. A sisal tapéta különböző mintájával és színeivel egyedi hangulatot áraszt bármilyen helyiségben felhelyezve.

PAPYRUS - szövött papír tapéta.

DIVA - szövethatású és kőmintás tapéta. Orientalista mintavilágú, valamint egyszínű szövettapéták találhatók,a közepes szemcsenagyságú kőmintás tapéták mellett.

CANE & SAND -természetes alapanyagú tapéta. Kétféle tapéta található ebben a könyvben. A bambusz és a papír alapanyagú tapéta, egymást kiegészítő kellemes színekben.

HELIUM -papír alapú színes tapéta. Elsősorban a retro világát idéző, széles színskálájú, mintás és egyszínű tapéták találhatók ebben a mintakönyvben. Fiatalos hangulatával és a 60-as évek világát időző szín és mintavilággal különleges felületek kialakítására alkalmas.

SCALA - zsenília és kőhatású tapéta. Ebben a mintakönyvben a puha, kellemes tapintású zsenília és a határozott karakterű, érdekes színvilágú kőmintás tapétákat találhatjuk meg. Mindkettő alkalmazásával különleges felületek érhetők el.

TOPAZ - papír alapú színes tapéta. Nagyon széles színskálán mozognak a könyvben található tapéták. A "fagylalt színektől" a bronz, arany, ezüst, illetve a pasztell színekig minden megtalálható.

ONYX - papír alapú színes tapéta. Egyszínű felületek kialakítására alkalmas papír tapéta, fényes felületű kiképzéssel.

SILVER & GOLD- mintás és egyszínű színes papír alapú tapéta

CANNABIS - szövött papír tapéta. Különböző mintázatú, 100 %-ban papír alapanyagból készült szövött tapéták találhatók a mintakönyvben. Fiatalos, különleges felületek kialakítására alkalmas.

RUBIO - mintás szövet tapéta. Mintás és egyszínű szövet tapéták és kiegészítőnek szövött papírtapéták találhatók ebben a mintakönyvben. A mintás tapétáinkkal a hagyományos polgári otthonok hangulatát idéző falfelületeket tudunk kialakítani. Érdekességként a 15 cm-es bordűrt is tudjuk használni.

HIGASHI - nem szőtt, textil tapéta és szőtt bambusz burkoló lapok

OASIS - természetes alapanyagú tapéta. Az Oasis tapétakönyvben többfajta tapéta található, a nyíl gyökér tapéta 8 színben, Bambusz és juta tapéta szintén 8 színben, bambusz tapéta 5 színben, Káka tapéta, gyékény tapéta 1-1 alapszínben, Juta tapéta 2 színben található.

KATSURA - nyomott mintás textil tapéta. Nyomott mintás textiltapéta, bambusz díszítéssel, valamint csíkos és kockás kivitelben. 4-4 színben kapható. Kiegészítő egyszínű tapéta több színben megtalálható még a mintakönyvben.

PEARL - természetes szállal kevert papír tapéta. Szőtt papír tapéta, juta rostokkal kevert papír tapéta és papír tapéta található ebben a mintakönyvben. A juta rostok rétegelt, nem szőtt tapéta vékony papír fedőréteggel.

SHADOW & LIGHT - textil tapéta és dombornyomásos nem szövött textil tapéta.

SISAL - növényi rostokból álló természetes alapanyagú tapéta. A tapéták a kézművesipar termékei. A növényi rostokat gondosan válogatják, mossák, napon szárítják és kézzel szövik hagyományos szövőszéken. A növényi rostok természete, valamint a gyártási folyamat okozza a tapéta vastagságában és szerkezetében fellelhető szabálytalanságokat, mint pl.: a színek árnyalatai. Ezek biztosítják a termék egyedi karakterét és varázsát. A megrendelések közti színeltérések elkerülhetetlenek.

CARO - LINE - nem szőtt textil tapéta.

BAMBOO & SAND - természetes alapanyagú tapéta. A bambusz és a papír alapanyagú tapéta kombinációja, egymást kiegészítő kellemes színekben.

VIA DELLA SETA - nyomott textil tapéta. Anyagát tekintve 100% műselyem. Minden felület folt- és szennyeződéstaszító kezelést kapott.

További információk: HUE Lakberendezés

Üzletünknek nincs kötött nyitvatartási ideje. Ügyfélfogadás csak előzetes bejelentkezésre. Köszönjük megértését. Mobil: (+36 70) 389-4030