Ennek a törekvésnek kívánt megfelelni az egyedi felületeiről ismert olasz Provenza is aki a különleges Lignes fahatású gres burkolatait továbbgondolva alkotta meg a W-AGE lapokat. A fa minden kultúrában központi helyet foglal el, tápláló melegséget és építőanyagot adott az emberiségnek, összetartó kapocs volt társadalmi csoportok, népek, nemzetek között.

A Provenza újítása a fa hatású lapok keresztirányú vágásával képzett felület: az évgyűrűk szabálytalan, a fa szívét megmutató rajzolata. Ez a szabadalom világújdonság, hiszen a fa természetes megmunkálását jellemzően hosszanti irányban végzik, statikailag összetartóbb szerkezetet kapva. Most az igazi, a fa leglátványosabb részét megmutatva lehet egy minden tekintetben egyedi, különleges teret kialakítani, akár kül- akár beltéri felhasználást választunk.

A lapok csiszolt élekkel, naturale vagy lucidato felületekkel, 4 különböző méretben kerülnek ki a gyárból. Kiegészítő mosaico dekorral, lépcsőlapokkal, lábazati elemekkel tehető egységessé a tértervezésünk.

Beszerzési források:

Baltex Home

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/ a. MAX City
Nyitva: H-Szo :10-20-ig. V.: 10-19-ig.
Telefon: 06-23-500-391 Fax: 06-23-500-392