A különleges és szokatlan famozaik újdonságnak számít a hazai piacon, de annál nagyobb intenzitással robbant be a köztudatba. Kellemes a tapintása, egyedi a felszeleteltsége, nagyvonalú a megjelenése. A természetből hozott alapanyaga barátságossá teszi; tartóssága, valamint nedvtaszító képessége által pedig még értékesebbé válik.

Famozaik Famozaik

Ha akarjuk uralkodó, ha akarjuk megbúvó

A famozaik előkelő helyet kapott a dekoratív kerámia-, üveg- és fémmozaikok mellett. Meglehetősen impozáns és praktikus darabkái ezek a gondosan megtervezett otthonunknak. Népszerűségét szembetűnő jellegzetességének köszönheti: látványos, ugyanakkor ellenálló. A fürdőszobai melegburkolatok kiválasztása, mikénti használata kardinális kérdéssé vált az elmúlt években. A famozaik alkalmas e probléma megoldására. Használatával meghitt és bensőséges hangulatot teremthetünk a vizes helyiségekben, s nem kell aggódnunk a kicsapódó víz miatt sem. További sajátossága az eddig megjelent mozaikokkal szemben, hogy bármely szoba falát ékesíthetik az apró fakockák: az elegáns falburkolat része lehet a nappalinknak vagy a hálószobánknak is. Tökéletes egyensúly ez a kompromisszumok nélküli lehetőségek és a praktikus megoldásokra törekvés között.

Famozaik

Famozaik Famozaik fürdőszobába

Famozaik fürdőszobábaFamozaik

Öko, vagy nem öko – ez itt nem kérdés

A természetesség érték. A ma megjelenő alapanyagok felhasználási módja, területe, s funkciói szinte követelik a „zöld utak” követését. Egyre nagyobb az igény a környezettudatos élettér kialakítására, hiszen a közérzetünk egészen más egy ilyen miliőben. A famozaik ötvözi az ökológiai, környezetbarát elemeket a kortárs design-kultúrával, melynek eredménye a dekoratív megjelenés, a strukturált felület – mely utólagos kezelést nem igényel, – s nem utolsó sorban az ideális lerakási mód. Választható fafajtái: a doussie, az iroko, a teak, a tölgy és a wenge, melyekhez az egyedi színű fugát is megtaláljuk.

Famozaik minta Famozaik minta Famozaik minta

Famozaik mintaFamozaik mintaFamozaik minta

Famozaik mintaFamozaik mintaFamozaik minta

Famozaik padlón

A famozaik továbbfejlesztett változata, az idei év legújabb felfedezése: a 3D falburkolat. Bizonyára emlékszünk még a kidomborodó mészkőkockákra, melyek ma is divatos „kelméi” a falainknak. Akik ridegnek érzik a mészkövet a lakásban, de megjelenését, küllemét kedvelik, azoknak készséggel ajánljuk ezt a magas minőségű, egyszerű, és színvonalas megoldást, mely továbbra is őrzi a famozaik tulajdonságait.

A Trópusifa Parketta Stúdió kilenc éve figyeli, és hozza hazánkba a trendeket, az egyedi, exkluzív és valódi tömörfa burkolatokat. Küldetésünknek tekintjük, hogy szakmai tudásukkal és sokévi tapasztalatukkal gondosan, megfelelő nívóval szolgáljuk ki vásárlóikat. Bemutatótermünk hűen tükrözi egyéniségünket, szakmai jártasságunkat és magabiztos törekvéseinket. A termékek megtekinthetők a stúdió honlapján: www.tropusifaparketta.hu

Famozaik minta falburkolat