A kő hatású burkolatok ugyan csak megjelenésükben emlékeztetnek a valódi kövekre, mégis egyedi építőelemként és dekorburkolatként igen széles körben terjedtek el. Köszönhető ez a tetszetős megjelenésnek és sok-sok előnyös tulajdonságaiknak, mely alternatív megoldást jelent azok számára akik a természetes kő hatást keresik. A mediterrán hazai térhódításával számos üzlet és út menti burkolatforgalmazó lerakat kezdte meg működését akik széles választékot kínálnak a legkülönfélébb kőburkolatokból. A megnövekedett érdeklődéssel párhuzamosan a kedvezőbb árú és könnyen felhelyezhető, vagy ragasztható dekorburkolatok is teret nyertek. A Manu burkolatok természetes összetevőkből készülnek és egyedi alakíthatóságuknak és színválasztékuknak köszönhetően dekoratív látványelemmé válhatnak a különféle felületeken.

Élethű kőhatás - könnyű felrakás - Időtálló minőség és dizájn - rusztikus felületű kézzel gyártott termékek - divatos időtálló homlokzatok, lábazatok, és falak

Manu laventa kőburkolat

Jellemzők: Agyagpala struktúrájú, rusztikus megjelenésű burkolat. A falburkoló panelben a kődarabok egymástól eltérő színei biztosítják egy burkolat felület homogén hatását. A kőfajta jellemzője hogy lemezes törések találhatóak rajtuk. Fuga nélkül kell felrakni! könnyű kivitelezést biztosít. Kőhatású panel lap, sarokelemekkel kiegészítve négyféle színben kapható.

Műszaki adatok: XF4 környezeti hatásnak ellenáll (fagyálló, időjárás álló, olvasztósónak ellenáll). Színtartósság garantált. CE jelzéssel ellátott, gyártásközi minőségellenőrzés keretében. Háromféle síkelem panelméret van vegyesen egy dobozban. Sík elem méretek: 20cmx10cm, 30cmx10cm, 50cmx10cm, kb 3-4,5 cm vastag. Sarok elem méretek: külső méret: 30cmx10cmx10cm,belső méret: 27cmx7cmx10cm vastagság: kb. 3-4,5 cm
Egy doboz tartalma 18 db sík elem (vegyesen) vagy 10 db sarokelem (1 fm sarok)

laventa burkolólap Manu laventa burkolólap Manu laventa burkolólap Manu

laventa burkolólap Manu

laventa burkolólap Manu szürke

laventa burkolólap kerítéshez Manu

laventa burkolólap Manu dekorburkolat

laventa burkolólap kertbe Manulaventa burkolólap homlokzatra Manu

tulum burkolólap kertbe Manu

Szárazon rakott hatású rusztikus kőburkolat

tulum burkolólaptulum burkolólap

tabasco burkolólap Manu

Szárazon rakott homokkő hatású dekorburkolat. Nem paneles.
Természetesen oszlanak meg a színvariációk a felületen

tabasco burkolólaptabasco burkolólap

cenote burkolólap Manu

Tört gránit hatású burkolat. A falburkoló panelben a kődarabok 2 és 3 cm magas sorokban váltják egymást. Fuga nélkül kell felrakni! könnyű kivitelezést biztosít. Kőhatású panel lap méretei: 10x50cm.

cenote burkolólap Manucenote burkolólap Manu
cenote burkolólapcenote burkolólap

tikal burkolólap Manu stone

Rusztikus megjelenésű burkolat, kifejezetten kültéri hatású. Viszonylag nagy, hangsúlyos kövek és íves darabok is vannak benne. A falburkoló panelben a kődarabok egymástól eltérő színei biztosítják egy burkolat felület homogén hatását. Fuga nélkül kell felrakni! könnyű kivitelezést biztosít. Kőhatású panel lap, a panel mérete 50x20 cm.

windsor dekorburkolat Manu

Kőhatású falburkolat. A burkolatot fugával és fuga nélkül is fel lehet helyezni. Lemezesen tört struktúrájú. A burkolólapok méretei változóak: 20x20 cm, 30x10 cm, 10x10 cm, 5x10 cm.

windsor burkolólap homokszínű dekor

ilford téglaburkolat Manu

Kézzel vetett klinkertégla, kb. 2 cm vastag. Rusztikus felület sarokelemekkel 6 féle színben.

ilford téglaburkolatilford téglaburkolat
ilford téglaburkolatilford téglaburkolat

ilford téglaburkolat

dockland téglaburkolat Manu

Használt tégla vakolatmaradványokkal - hatású, körülbelül 1 cm vastagságú lapok sarokelemekkel.

dockland téglaburkolatdockland téglaburkolat
dockland téglaburkolatdockland téglaburkolat

dockland téglaburkolat teraszra

dockland téglaburkolat üzletben

Az újonnan megnyílt Ferihegy 2 - Skycourt terminálon, a Hungaricum Wine and Fine Food borszaküzlete. A felhasznált burkolat: Dockland 23, törtfehér fugázással.

dockland téglaburkolat

Termékeinket gyártásközi minőségellenőrzés keretében gyártjuk. A felhasznált alapanyagok mindegyike természetes, és környezetbarát: cement, természetes kő és kavics, kvarchomok, szervetlen pigmentek és természetes agyag. Az elkészült burkolat a mai kor kihívásainak teljes mértékben megfelel, időtálló, könnyű, könnyen felburkolható és természetesen illeszkedik a környezetbe.

A MANU burkolatok forgalmazója az Ading-H Kft. Országos viszonteladó hálózatukban könnyen megkeresheti az Önhöz legközelebbi forgalmazót.További minták és információk: 06 29 364 621-es telefonszámon illetve a weboldalon: www.manu.hu