A különleges termékeiről ismert Élitis ezúttal is bebizonyította, hogy tud újat mutatni az igényes termékeket kedvelőknek. A Kandy kollekció tapétái lemosható vinil felülettel készülnek. A kollekció tagjai számtalan élénk színben kaphatók, mintáik között pedig a batikolásra emlékeztető foltok, az óriási virágok és a széles csíkok is megtalálhatók. Nemcsak szépek, hanem tapintásuk is különleges: érdekes, strukturált felületű modellek.

Az Azzurro sorozatot az olasz szigetek ihlették: a mediterrán tájak meleg színeit, kézműves tárgyainak erős strukturáltságát, a kézi szőttesek esetlegességét, érdességét jelenítik meg. Az Azzurro kollekció tagjainak többsége tapintásra is nagyon különleges, korábban nem tapasztalt háromdimenziós élményt nyújt. Az Élitis legújabb kollekcióihoz már megérkeztek üzletünkbe a mintakönyvek is, így az egyes modellek személyesen is megtekinthetők, megtapinthatók üzletünkben.

 

Háttérinformációk: Az Élitis márka már alapításakor, 1988-ban azt a célt tűzte ki, hogy innovatív, különleges tapétákkal örvendeztesse meg a nagyközönséget. Termékeik azóta a különlegesség, az egyediség szinonímái. A Hephaistos üzlete 1993 óta a város egyik legizgalmasabb lakberendezési boltja. Egyedülálló tapéta- és lakástextilválasztékában olyan márkák kínálata szerepel, mint a Designers Guild, a Ralph Lauren Home vagy a Cole&Son. Az üzlet földszintjén kisbútorok, lakásdekorációs kellékek, kiegészítők kaptak helyet, a galérián pedig több száz textil- és tapétakönyv több ezer anyagmintájában lehet elmélyülni.

Hephaistos

Nyitva tartásunk: hétfőtől péntekig 11-18 óráig
szombaton 11-14 óráig
tel.: (1) 266-1550
www.hephaistos.hu