Grillsuto a kertben

Fák, virágok, termése, esetleg gyümölcsök foltjai, amik az évek során lassan megváltoztatják mészkő, vagy a térkő burkolat felületét. Mit tehetünk, hogy ismét újjá varázsoljuk ezeket a szennyezett felületeket? A Mediterrán Építőház által forgalmazott német Lithofin felülettisztító szerek megoldják a problémát, nemcsak a kültéri de beltéri burkolatainkon egyaránt. Ezeket a szereket egész évben beszerezheti ám most érdemes a kedvezményes árengedményt kihasználni.

Nyári megújulás Lithofinnal

Tisztítsa és ápolja most 10 % KEDVEZMÉNNYEL beton és természetes kő kerti lapjait és teraszburkolatát!

Az akció Június 24-től Július 6-ig tart.

Az akció csak a Mediterrán Építőház budaörsi bemutatótermében és érdi telepén érvényes, további kedvezményekkel pedig nem vonható össze.

Moha a köveken

A kőburkolatok egy szempillantás alatt megtisztulnak ha Lithofin MN Außenreinigert (Kültéri tisztítót) használ. A teraszok, járdák, lépcsők és falak gyors és alapos tisztításához ajánljuk. Eltávolítja a növényi lerakódásokat, a fák és a virágok által okozott elszíneződéseket és penészfoltokat.

Kerti tipegő kerti burkolat

Lithofin MN Grundschutz: A természetes kő és betonelemek életre kelnek. Víz és szennyződéstaszító, ideális kerti falakhoz, kerítésekhez, homlokzatokhoz.

 

 

Lithofin kőápoló szerekLithofin kőápoló szerek

Lithofin kőápoló szerekLithofin kőápoló szerek

 

Lithofin MN Farbvertiefer (Színmélyítő): Védi és szebbé varázsolja a burkolatokat, elmélyíti a színt és erősíti a struktúrát, egyben víz- és szennyeződéstaszító felületet is képez. Terracotta lapokon is nagyszerűen alkalmazható.

Fényes konyhapult

Lithofin ALLEX: Eltávolítja a csúszós zöld réteget, és az általános szennyeződéseket a járdáról, szegélyekről, teraszról. Alkalmazható beton, műanyag, üveg, és lakkozott felületen, hosszú távú védelmet biztosít. Klór és savmentes, egyszerűen és biztonságosan alkalmazható. A Lithofin OIL-EX –szel (Olajfolt eltávolítóval) eltüntetheti az olajfoltokat a természetes kövekről, a garázsok és autóbeállók burkolatairól.

Olajfolt a kocsibeállóban

A természetes kövek forgalmazója:

Természetes Kövek Háza

Természetes Kövek Háza
Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770
e-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt szeretettel!