Otthon Design kiállítás Hungexpo

Mediterrán Építóház kiállító standja rusztikus burkolatokkal

Bemutatásra kerülnek a legújabb burkolattrendek, valamint a 2014-es burkolat újdonságaink. Addig is egy kis ízelítő termékeinkből:

Hasított kő falburkolat és padlóburkolat

Hasított kő falburkolat és padlóburkolatok

Az általunk forgalmazott hasított terméskövek közül a kvarcit, a homokkő, a dolomit és a fillit csúszásbiztos felületének és jó kopásállóságának köszönhetően kültérbe, a pala pedig beltérbe, vizes helyiségekbe is alkalmas.

Indonéz burkolat

Indonéz kőmozaik burkolat

A kőburkolatok származási helye Indonézia, ahol bányásszák, és finomítva készre dolgozzák őket. A gyártásban és tervezésben közreműködő bali munkások nagyfokú kőzetismerettel és művészi hajlammal rendelkeznek. A kőzeteket a könnyű kezelhetőség és illeszthetőség miatt egy hálóra ragasztják fel, így gond és probléma nélkül helyezhetők fel falra és padlóra egyaránt.

Kókuszmozaik burkolat

 Kókuszmozaik burkolat

A mozaikdarabkák a kókuszdió héjából készülnek. Minden egyes darabja egyedi kézimunka: a kókuszdió héját kis lapocskákra vágják, melyekből dekoratív falburkolatot készítenek. A kókuszdió héja természetes gyantát – lignint - tartalmaz, ami védelmet nyújt a kártevők ellen.

Kőmosdó és mosdópult Budaörs

 Egyedi kőmosdó

A kőmosdók minden egyes darabjában felfedezhetjük az indonéz és a nyugati elemek harmonikus összhangját: az esztétikum hangsúlyozása mellett fontos szerep jut a funkcionalitásnak is. A kőmosdók – önállóan és mosdópulttal együtt is - változatos színekben, formákban és méretekben rendelhetők.

Jura mészkő burkolat konyhában

 Mészkő falburkolat és padlóburkolat

Budaörsi bemutatótermünkben minden helyiség más színű mészkő burkolatot kapott, így nagy felületen is láthatja a Jura mészkövek mintázatát. Jöjjön el, és nézze meg személyesen is!

Rusztikus falburkolat beltérre és kültérre

 Rusztikus falburkolat

Az általunk forgalmazott mediterrán kövek különféle kőzetekből, változatos színvilággal kaphatók, melyek lehetnek tört vagy vágott felületűek, egészen vékony csíkok, vagy akár 3 dimenziós megjelenésűek. Többféle méretben és vastagságban rendelhetők, így akár gipszkarton falra hálózva (falburkoló panel) és egyesével is felrakhatók. Utóbbi igazán rusztikus hatást kelt, mert nem szabályos panelként ismétlődő mintázatot ad.

Találkozzunk a Hungexpo Vásárcsarnokban az Otthon Design kiállításon!

Mediterrán Építőház
Természetes Kövek Háza

Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500-770
e-mail: info@mediterranepitohaz.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Mediterrán Építőház logo