Rehau Relazzo teraszburkolat

Minőség a legmagasabb szinten
Ezek a fenntartható erdőgazdaságból származó hazai fák előnyeit ötvözik a kiváló minőségű polimerek előnyeivel. A legjobb minőség, a tartós alaktartás, az időjárás-állóság, a könnyű ápolhatóság, a tartósság, valamint a szálkamentesség csak néhány az alapanyag kiváló tulajdonságai közül. A számos színárnyalat, a két felületstruktúra, a három profil és a két szélesség, valamint a fa látható és érezhető megjelenése nem szab határt a kialakítási lehetőségeknek a teraszépítés során.

Garantált formatervezés, garantáltan kellemes érzés
A kellemes, modern színek és igényes felületek, amelyek mezítláb csodálatos érzést nyújtanak, illetve a fektetési módok egyszerűsége, valamint korlátlan méret- és alakválasztéka határtalan alakítási szabadságot ad a teraszok építésénél. A RELAZZO elemek UV-stabilak, színük hosszú évekig változatlan marad. A természetes, patinás fa megjelenés röviddel a fektetés után kialakul és utána nem változik.

Rehau Relazzo modern teraszok

Rehau Relazzo uv álló hőálló

Tartós teraszburkolat

Tartósan alaktartó és szálkamentes
A teraszrendszer még nagy igénybevétel és erős terhelés esetében is rendkívüli stabilitást biztosít, függetlenül a mérettől és a formatervezéstől. Mindemellett garantáltan szálkamentes, és gyakorlatilag semmilyen ápolást nem igényel.

Könnyen fektethető teraszburkolat

Rehau Relazzo osztrák környezetbarát teraszburkolat

Modern kompozit teraszburkolat

Ellenáll a hőnek, a hidegnek és a nedvességnek
A RAU-WOOD teraszprofil-alapanyag időjárásálló még erős napsugárzás, nagy meleg, nedvesség vagy hideg esetében is, emellett a profil alaktartása és szilárdsága is biztosított. Ez a víz közvetlen közelében is korlátlan felhasználhatóságot enged meg – legyen szó akár egy medencéről, akár a tengerpartról.
  Rehau Relazzo színek és minták

Szinte egyáltalán nem igényel tisztítást és ápolást
Hosszan tartó öröm minimális ráfordítással – a repedés és a szálkásodás már a múlté. Az időigényes festést, olajozást és csiszolást is elfelejtheti. Elegendő, ha meleg vízzel leöblíti, és évente egy vagy két alkalommal nagynyomású mosóval megtisztítja: így még a penész és a rozsda sem jelenhet meg.

Fenntartható és környezetbarát
A RELAZZO profilok teljes mértékben újrahasznosíthatók – ártalmatlanításuk teljesen egyszerű: a teraszprofilok és a tartószerkezet biomasszának számít. A lényegesen hosszabb élettartam miatt tulajdonképpen semmilyen utólagos kezelés sem szükséges. Így tartósság szempontjából is sokkal gazdaságosabbak, mint a hagyományos faburkolatok.

Játéktér a kreativitás számára
A kellemes színárnyalatok, a két felületstruktúra, a három profil és a két, egymással kombinálható szélesség nem szab határt a kialakítási lehetőségeknek a RELAZZO profilokkal való teraszépítés során – mérettől és formától függetlenül. A három profilváltozat nem csak egymással kombinálható, hanem az innovatív összeállítási rendszernek köszönhetően egyszerű és átlátható fektetést is biztosít.

Rehau Relazzo profilok, sarokelemek

Rehau Relazzo kreatív burkolóelemek

Rehau Relazzo víztűrő burkolat

Tervezés könnyedén
A terasz kialakítása a RELAZZO elemeivel olyan egyszerű, hogy még egy otthon barkácsoló ezermester is meg tudja oldani. Ebben támogatást nyújt átfogó internetes szervizcsomagunk, amely többek között részletes anyaginformációkat, illetve a tervezésnél, mennyiségszámításnál és rendelésnél segítséget nyújtó, az új terasz élő megtekintését lehetővé tevő konfigurációkészítőt, valami fektetési útmutatókat és filmeket tartalmaz.

A RELAZZO teraszrendszer szinten minden formai követelménynek meg tud felelni, függetlenül az alépítménytől. A modern és elegáns bordázott, illetve recézett felületek a léceknek természetes jelleget kölcsönöznek, nagyon hasonlítanak a fára, csúszás- és szálkamentesek. A széles választékú kiegészítő rendszerrel akár lépcsők is kialakíthatók, de tartalmaz a rendszer végzárókat, szélzárókat fugaprofilokat, led-spotlámpákat.
Rehau logo