Hálószoba kőfurnérral

Az ultravékony palakő néven is ismert SLATE DESIGN kőfurnér lapok természetes pala kövek egyes rétegeinek hőtechnikai szétválasztásával jönnek létre. A termék felülete valódi pala kő, a hátoldala pedig fekete, illetve áttetsző üvegszál erősítéses műgyanta vagy természetes rost. Ennek köszönhetően egy könnyű, rugalmas, hajlékony kőburkolatot kapunk, amely számos kül- és beltéri felületre felragasztható. Rendkívül gyorsan, hatékonyan elvégezhető bármely otthon, üzlet vagy szálloda exkluzív kivitelű burkolása.

A SLATE DESIGN kőfurnér lapoknak 3 különböző kategóriája van forgalomban (LiteStone, Translucent, EcoStone). Valamennyiről egységesen elmondható, hogy 122*61 cm-es standard lapméretben érhetők el mintegy 22 féle természetes pala textúrával. A rusztikustól a modernig, a homogénebbtől a rajzos mintázatokig terjedő palettáról mindenki megtalálhatja az ízléséhez, a tervezett enteriőrhöz leginkább passzoló struktúrát.

Slate Design szürke kőburkolat pengefalon

Slate Design hálószoba falburkolat

Mosdópult kőfurnér burkolat

A legnépszerűbb, és legsokoldalúbban felhasználható terméknek számító, mintegy 1,2-2,0 mm vékony SLATE DESIGN LiteStone kőfurnér lapok egyaránt alkalmasak kül-, és beltéri falburkolásra, illetve felhasználhatjuk vizes helységekben is közvetlenül akár a régi csempére ragasztva. Használhatók tégla, gipszkarton, habszivacs, beton vagy műanyag hordozófelületen egyaránt. E mellett az egyedi bútorgyártás és az asztalosipar számára is új lehetőségeket teremt a kőfurnér lapok forgácslapra történő laminálása. A LiteStone kőfurnér lap a kb. 1,5 kg/m2-es súlyának köszönhetően rendkívül könnyen, egyszerűen és olcsón mozgatható, szállítható.

A nagy lapméretnek köszönhetően gyors és látványos falburkolás valósítható meg fugával, vagy szoros illesztéssel. Aki a standard lapmérettől is nagyobbra vágyik, azok számára jó hír, hogy bizonyos textúrák elérhetőek 210*105 cm-es vagy akár 244*122 cm-es lapméretben is, mellyel akár komplett ajtófrontot is burkolhatunk! A piacon egyedülállóként kategóriájában kizárólag a SLATE DESIGN LiteStone kőfurnér burkolat rendelkezik megfelelő ÉMI minősítéssel, mely bizonyos felhasználási területeken elengedhetetlen követelmény, főként a kültéri homlokzatburkolások kapcsán.

Fürdőben mennyezeti kőburkolat Slate Design

Slate Design homlokzat burkolat

Slate Design szürke kő homlokzatburkolat

A SLATE DESIGN Translucent kőfurnér lapokkal az áttetsző műgyantás hordozófelületnek köszönhetően az onyxhoz és alabástromhoz hasonló látványos hatást érhetünk el háttér megvilágítást alkalmazva, mely fantasztikusan kihozza a természetes pala különféle rajzolatát. A Translucent kőfurnér lapok bizonyos színek esetében ugyancsak elérhetők 210*105, vagy 244*122 cm-es méretben is, és felhasználásukkal látványos bárpultok, átvilágítható displayek, médiafalak alakíthatók ki.

Slate Design onyx mintás falburkolat

Slate Design áttetsző burkolat

Slate Design onyx mintás átvilágítható burkolat

Slate Design áttetsző burkolat

Slate Design átvilágítható burkolat pultba

A természetes rost szövet hordozóval ellátott, rendkívül vékony, kevesebb mint 1 mm, és extrém hajlékony SLATE DESIGN EcoStone kőfurnér lapok tökéletesen alkalmasak akár beltéri oszlopok, bútorok egyedi design termékek felületének kialakítására, burkolására is. A mindössze 0,85 kg/m2-es súlynak köszönhetően az EcoStone lapokkal a burkolás minden eddiginél egyszerűbbé válik, és felhasználásával eddig elképzelhetetlen helyeken alkalmazhatunk természetes kőfelületet.

Slate Design pult burkolat szürkében

Üzletberendezés vékony kőburkolattal

Dekorburkolat Slate Design

Slate Design kőfurnér recepciós pult

Slate Design szállodai hall kőfurnér burkolattal

Slate Design leddel világított kőfurnér

Étterem dekorburkolat Slate Design lapokkal

Slate Design bárpult dekorburkolat

Otthon, lakás, üzlet, étterem, szálloda, lakóautó, hajó, bútor? Varázsoljon egészen egyedi, exkluzív, valódi kőfelületet szinte bárhová! A SLATE DESIGN innovatív kőburkolatok felhasználásának csak képzelet szabhat határt! A Slate Design Kft. mintegy 1500 m2-nyi egri árukészletéből kisebb projektekhez akár néhány napon belül beszerezhetőek a kőfurnér burkolatok.

További információk:

Slate Design Kft.

www.SlateDesign.hu

3300 Eger, Kistályai út 34.

Telefon: +36 70 977 4775

Slate Design